MILIJAŠ: Zvezda ima dobar tim, ali nam trebaju pojačanja
Foto: Sasa Pavlic

Pripreme

MILIJAŠ: Zvezda ima dobar tim, ali nam trebaju pojačanja

Fudbal -
Svakako da nam trebaju pojačanja, ali to je na upravi kluba i ja se nadam da će pojačanja što pre doći, kaže kapiten tima sa Marakane

Crvena zvezda je u prvom pripremnom meču u Belgiji protiv Genka (1:1) pokazala da može da se nosi sa ekipama iz kvalitetnih evropskih fudbalskih liga. Kapiten crveno-belih Nenad Milijaš smatra da je njegova ekipa odigrala izuzetno dobar meč, bez obzira što još nije u punom takmičarskom ritmu.

"Mislim da smo mi odigrali jako dobro tih prvih 60 minuta dok smo imali snage. Posle toga smo se više branili, da ne primimo gol, jer koliko god da je u pitnju prijateljska utakmica, svaka utakmica u Zvezdi ima takmičarski značaj. Nismo hteli da izgubimo. Primili smo gol iz naše greške, ali smo potom i postigli lep gol posle prekida, i na kraju mislim da smoo zasluženo zadržali tih 1:1", rekao je Milijaš.Novi strateg Nenad Lalatović dobio je punu podršku predvodnika ove generacije Zvezdinih igrača."Saradnja sa Lalatovićem je savršena. Mlad je trener koji samo može da napreduje sa nama i da nam prenese svo znanje koje ima iz fudbala. Imamo jako dobre treninge, naporno se radi, ali odnos i kontakt sa njim je savršen", rekao je Milijaš, i dodao da se i on lično jako trudi da se spremi na najbolji način."Sigurno da imam motiv da se spremim što bolje. Zna se čemu služe ovi trenizni sad - uopšte nije bitno kako ko odigra, već je bitno da se dobro istrči i da se spremimo za početak sezone. Pohvalio bih sve mlađe igrače, mislim da rade dobro i da koriste svoju šansu što bolje mogu".

Kapiten Zvezde ima puno poverenje u mlade igrače."Svakako da nam trebaju pojačanja, ali to je na upravi kluba i ja se nadam da će pojačanja što pre doći. Ipak, ne treba razmišljati samo u tom smeru, mislim da Zvezda ima dobru ekipu i da će uz još par igrača biti samo još bolja. Ne treba zaboraviti da Zvezda ima dobru školu, da su deca stvarno dobra i da možda i oni mogu da dobiju šansu", smatra kapiten kluba sa Marakane.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track