Miloš Ninković potpisao za Evijan
Foto: Dado Đilas

Ništa od ostanka na Marakani

Miloš Ninković potpisao za Evijan

Fudbal -
Iskusni vezni fudbaler odlučio da se vrati u francuski klub za koji je igrao

Bivši reprezentativac Srbije i igrač Crvene zvezde Miloš Ninković u toku jučerašnjeg dana odlučio da ponovo pojača francuski Evijan, iz kojeg je i došao na Marakanu.

Iako su prethodnih dana mediji pisali da će Ninković ostati na Marakani dok ne nađe bolji angažman, on će ponovo postati član kluba za koji je igrao 2013. godine, pre dolaska u redove srpskog šampiona, a potpisaće jednogodišnji ugovor.Srpski fudbaler je bio spreman za selidbu iz Beograda samo u slučaju da stigne jaka novčana ponuda, a upravo to se desilo u poslednjem trenutku prelaznog roka, pošto ga je trener francuskog kluba više puta zvao i dostavio mu ponudu za povratak u Galjard. Iako se Nine lomio poslednjih dana zbog prijatelja i navijača crveno-belih, na kraju je prelomio da ne nastavlja karijeru po „srpskim livadama“, već da igra u okviru najbolje lige Francuske.Ninković je prošle godine odigrao 27 mečeva za Zvezdu i postigao pet golova, a prethodno je u francuskom klubu nastupio na 17 utakmica, uz jedan postignuti pogodak.(M. B.)

PozajmicaKATAI DOLAZI U ZVEZDUNekadašnji mladi reprezentativac Srbije Aleksandar Katai doći će na Marakanu kao pozajmljeni igrač Olimpijakosa, ali u ugovoru postoji otkupna klauzula teška 600.000 evra koju će crveno-beli moći da aktiviraju ukoliko budu zadovoljni njegovim partijama. Zasad je izvesno da će Katai narednih godinu dana nositi dres srpskog šampiona, što bi trebalo da se ozvaniči u nedelju, kada doputuje u Beograd. Katai je prošlu sezonu proveo na pozajmici u grčkom Platanijasu, za koji je odigrao 21 utakmicu i postigao osam pogodaka.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track