MUKE CRNO-BELIH: Neizvesnost završena, Partizan poleće na Farska ostrva oko 18 časova
Foto: FK Partizan

Neizvestan odlazak danas

MUKE CRNO-BELIH: Neizvesnost završena, Partizan poleće na Farska ostrva oko 18 časova

Fudbal -
Avion iz Škotske, koji treba da preveze igrače i stručni štab, kasnio je u dolasku, a veći problem predstavljala je informacija da je aerodrom na Farskim ostrvima zatvoren za sletanje zbog magle

Fudbaleri Partizana trebali su danas u 13 časova da otputuju na Farska ostrva gde ih sutra od 20 časova očekuje revanš meč 2. kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Toršavna. Međutim, neočekivano su se pojavila dva problema koja su odložila put na nekoliko sati.

Naime, crno-beli su trebali da lete čarterom, ali avion iz Škotske, koji treba da preveze igrače i stručni štab, kasnio je nekoliko sati u dolasku.

Drugi, veći problem predstavljala je informacija da je aerodrom na Farskim ostrvima zatvoren za sletanje zbog magle i pitanje je kada će se dozvoliti saobraćaj.

Crno-beli su u prvom meču ostvarili ubedljiv trijumf 3:0, pa sa te strane ipak ne bi trebali da strahuju za krajnji ishod.

Posle nekoliko sati neizvesnosti da li će se uopšte danas uputiti ka Farskim ostrvima, prema poslednjim informacijama avion sa fudbalerima Partizana poleteće sa beogradskog aerodroma u 18 časova.

Crno-beli su inače put Farskih ostrva krenuli bez Branislava Trajkovića. Stameni defanzivac oseća lakšu povredu pete, pa je ostao u Beogradu. U avionu će se naći pojačanje Slovenac Branko Ilić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track