MURINJO OPET KRADE: Dovodi igrača Reala kojeg je želeo Arsenal
Foto: Beta Ap

Tipično murinjovski

MURINJO OPET KRADE: Dovodi igrača Reala kojeg je želeo Arsenal

Fudbal -
Tako je prošle godine doveo Vilijana da on ne bi otišao u Totenhem

Sami Kedira je od ovog leta prekobrojan u ekipi Real Madrida, iako je u minulim sezonama bio standardni član prve postave.

To je nameravao da iskoristi Arsen Venger koji ga je umalo doveo u Arsenal prošlog leta, ali je čitav transfer odložen za januarski prelazni rok. Taman kada su engleski mediji već počeli da pišu o tome da je transfer praktično realizovan, pojavio se, u svom stilu, Žoze Murinjo.

Portugalac je poznat po tome što osim o svom, razmišlja i o rivalskim timovima i njihovim pojačanjima pa ovo i ne čudi. Tačnije, prošle godine je Vilijan trebalo da dođe iz Šahtjora u Totenhem ali ga je Murinjo boljom ponudom u poslednjim minutima pregovora doveo u svoj klub, a sada bi to isto mogao da uradi sa Kedirom.

Kako prenose engleski mediji, Murinjo je osim novca spreman da ponudi i Petra Čeha koji je od ove sezone postao drugi izbor među stativama "Plavaca". Da li će Murinjo ponovo pomrsiti račune rivalima, a posebno Vengeru sa kojim je u zategnutim odnosima, saznaćemo u narednih mesec dva.

Za sada deluje da je Murinjo ozbiljan u svojim namerama, a poznato je i da ceni Kediru kao fudbalera jer je baš kod njega igrao prvu postavu u ekipi Real Madrida.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track