NAVIJAČI ALBANIJE SA FANTOMKAMA POŠLI KA SRBIJI: Tri autobusa idu za Beograd!

Ne odustaju

NAVIJAČI ALBANIJE SA FANTOMKAMA POŠLI KA SRBIJI: Tri autobusa idu za Beograd!

Fudbal -
Prema najavama na društvenim mrežama, očekuje se da još navijača fudbalera Albanije na dan utakmice krene ka našoj prestonici

Uprkos prporuci UEFA, koju su prihvatili savezi Srbije i Albanije, a po kojoj na dva meča kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2016. neće biti navijača gostujućih fudbalera, tri autobusa pristalica Albanije, krenulo je veče pred meč, koji se u utorak od 20.45 igra na stadionu Partizana put Beograda. Jedan navijač Albanije se zastavom neopaženo čak slikao ispred stadiona Partizana u Humskoj, a prema statusima na društvenim mrežama očekuje se da će još pristalica naših južnih suseda krenuti na utakmicu.

Komesar za bezbednost Fudbalskog saveza Srbije Milivoje Mirkov, rekao je da će u skladu sa prporukama UEFA i dogovorom između dva saveza, svaki Albanac, koji se na stadionu Partizana pojavi sa obeležijima te zemlje, biti odstranjen i procesuiran u skladu sa zakonom.

"Navijači Albanije neće biti na stadionu, pošto je njihov Savez uvažio preporuku Evropske fudbalske unije (UEFA). Ulaznice koje su dobili biće nam vraćene i utakmici će prisustvovati samo domaći navijači. Svaki navijač Albanije koji bude na stadionu (sa navijačkim obeležijama, prim. aut) biće odstranjen i kasnije procesuiran", rekao je Mirkov.

On je dodao da će isti princip važiti i za navijače Srbije, kada nacionalni tim bude gostovao u Elbasanu 8. oktobra naredne godine.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track