(VIDEO) NAVIJAČI LEGIJE ISMEJALI UEFU: Samo je kod vas 6 manje od 1!
Foto: Twitter

Pristalice poljskog kluba nastavile sa prozivkom

(VIDEO) NAVIJAČI LEGIJE ISMEJALI UEFU: Samo je kod vas 6 manje od 1!

Fudbal -
Legija je u trećem kolu kvalifikacija za LŠ pobedila Seltik u dve utakmice ukupnim rezultatom 6:1, ali je UEFA izbacila poljski klub iz plej-ofa za Ligu šampiona, jer je u revanšu protiv Seltika u njenom timu igrao suspendovani fudbaler

VARŠAVA - Navijači poljskog prvaka Legije prozvali su čelnike Evropske fudbalske unije (UEFA) zbog odluke ove organizacije o izbacivanju kluba iz Varšave iz kvalifikacija za Ligu šampiona.Legija je u trećem kolu kvalifikacija za LŠ pobedila Seltik u dve utakmice ukupnim rezultatom 6:1, ali je UEFA izbacila poljski klub iz plej-ofa za Ligu šampiona, jer je u revanšu protiv Seltika u njenom timu igrao suspendovani fudbaler. Poljski klub je izbačen zbog kršenja pravila o registraciji, jer je u revanšu protiv Seltika u sredu, u 86. minutu utakmice u igru ušao Bartoš Berezinski. On je prošle sezone dobio tri utakmice suspenzije zbog crvenog kartona u utakmici protiv Apolona u Ligi Evropa. Berezinski nije igrao u dvomeču drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Sent Patrika i u prvoj utakmici protiv Seltika, ali je klub trebalo da ga registruje za to takmičenje kako bi počela da teče suspenzija.

Legija je takmičenje nastavila u plej-ofu za Ligu Evrope gde je elimisala Aktobe i prošla u grupnu fazu. Navijači Legije su razvili transparent na kojem je pisalo: Samo je kod UEFA-e jedan veće od šest.

http://www.youtube.com/watch?v=WFsyvi_hdzI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track