(VIDEO) NAVIJAČI JUNAJTEDA: Ronaldo, vrati se kući!
Foto: Printscreen

Ponovo iznajmili avion

(VIDEO) NAVIJAČI JUNAJTEDA: Ronaldo, vrati se kući!

Fudbal -
Navijači Mančester junajteda iznajmili su avion koji je u subotu preletao stadion Madrigal sa porukom za najboljeg fudbalera sveta Kristijana Ronalda

VILJAREAL - Navijači Mančester junajteda iznajmili su avion koji je u subotu, na početku utakmice 6. kola španske Primere između Viljareala i Real Madrida, preletao stadion Madrigal sa porukom za najboljeg fudbalera sveta Kristijana Ronalda."Vrati se kući, Ronaldo", pisalo na transparentu koji je vukao avion.

Ronaldo je 2009. godine posle šest sezona u Junajtedu prešao u Real, a nedavno je izjavio da će se kad-tad vratiti na "Old Traford".Najbolji fudbaler sveta vezan je ugovorom za Real do kraja sezone 2017/18.Grupa navijača Mančester junajteda, poznata pod nazivom "Junajted ril" (United Reel), prošle sezone je takođe iznajmila avion kako bi poslala poruku tadašnjem treneru Dejvidu Mojesu da napusti klub zbog loših rezultata. Real je rutinski savladao Viljareal na strani sa 2:0, a golove za kraljevski klub postigli su Luka Modrić i Ronaldo. Modrić je postigao prvi gol u 32. minutu, da bi Portugalac samo osam minuta kasnije duplirao tu prednost i postavio konačan rezultat.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track