NE MOGU DA POSTIGNU GOL: Marković i Baloteli na udaru navijača Liverpula
Foto: Reuters

Napad najveći problem

NE MOGU DA POSTIGNU GOL: Marković i Baloteli na udaru navijača Liverpula

Fudbal -
Posle još jedne blede partije fudbalera Liverpula navijači slavnog kluba su na društvenim mrežama osuli paljbu po svojim ljubimcima, a najviše po napadačima - Lazaru Markoviću i Mariju Baloteliju

BAZEL - Fudbaleri Liverpula razočarali su navijače porazom od Bazela (1:0) u 2. kolu Grupe B Lige šampiona.Meč u Švajcarskoj odlučen je u 52. minutu, kada je Marko Štreler savladao golmana Minjolea i tako postavio konačnih 1:0.Posle još jedne blede partije "crvenih" navijači slavnog kluba sa Enfilda su na društvenim mrežama osuli paljbu po svojim ljubimcima.

Na udaru su najviše bili napadači Liverpula - Mario Baloteli i Lazar Marković, koji još jednom nisu uspeli da postignu gol.Liverpul posle odlaska Luisa Suareza ima problem sa efikasnošću, a Baloteli i Marković za sada nisu opravdali očekivanja. Italijan, koji je plaćen 20 miliona evra, na sedam utakmica postigao je samo jedan gol, dok je reprezentativac Srbije koštao Liverpul 25 miliona evra, ali ni i posle šest odigranih mečeva idalje čeka svoj prvenac u crvenom dresu.Evo nekih komentara navijača Liverpula:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track