NEĆE SE DOPASTI NAVIJAČIMA: Šta radi Venger poslednjeg dana prelaznog roka?
Foto: AP

Oni žele nešto drugo

NEĆE SE DOPASTI NAVIJAČIMA: Šta radi Venger poslednjeg dana prelaznog roka?

Fudbal -
Arsenal se jeste pojačao, ali po mnogima ne dovoljno, pa je dosta toga na Francuzu još danas

Arsenal nije dobro počeo sezonu i navijačima je to jasno. Osvojen je trofej u Komjuniti šildu i obezbeđen je plasman u LŠ, ali je to minorno u odnosu na želje navijača.

Fanovi sa "Emirejtsa" su već navikli na grupnu fazu LŠ, a Mančester siti je u finalu Komjuniti šilda praktično igrao sa rezervnim sastavom i tako obezvredio to takmičenje.

Ono što najviše zanima navijače Arsenala, kao i navijače svih ostalih klubova u Engleskoj, jeste Premijer liga, u kojoj Arsenal ne blista. U prvom meču je uz tešku muku savladan Kristal Palas i to u poslednjim minutima, a potom su usledili remiji sa Evertonom i Lesterom, pa gradski rival Čelsi već sada ima 4 boda prednosti, a ispred "Tobdžija" su i Svonsi, Aston Vila, Mančester siti, Liverpul i još jedan gradski rival - Totenhem.

Ono što klubu treba po mišljenju navijača, jesu nova pojačanja jer Aleksis Sančez jeste sjajan ali ne i dovoljan za dugo očekivanu titulu. Danas je poslednji dan prelaznog roka, ali šta danas radi Arsen Venger?

Francuski menadžer je otišao put Rima u kojem će biti sudija u humanitarnom meču. Svakako, lep gest, ali ne i ono što navijači Arsenala žele da vide danas.

Mnogi od njih očekuju neko sjajno pojačanje danas, dok ostali očekuju čak tri nova imena u klubu. Uprava Arsenala, sa druge strane, obaveštava da Arsenovo odsustvo nije važan faktor, te da će pregovori ići podjednako dobro i bez njega.

A kako sada stoje stvari?

Loše, kao i prethodnih par sezona, Čelsi im je oteo Loika Remija ispred nosa, a izgleda da će Falkao otići na pozajmicu u Junajted, pa su opcije za "Tobdžije" svedene na neka znatno skromnija pojačanja. Videćemo šta će se dešavati do ponoći.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track