NEMA SEVERA ZA GROBARE: Navijačima Bešiktaša cela tribina na stadionu
Foto: FK Partizan

Zbog straha od incidenata

NEMA SEVERA ZA GROBARE: Navijačima Bešiktaša cela tribina na stadionu

Fudbal -
Oko 750 Turaka stiže u Beograd

Zbog straha od novih incidenata, nakon prošlonedeljnog prekida utakmice Srbija - Albanija, u okviru kvalifikacija za Evropsko fudbalsko prvenstvo, navijači gostujućeg Bešiktaša će tokom meča Lige Evrope sa Partizanom u četvrtak uveče će imati specijalan tretman.

Severna tribina Partizanovog stadiona će biti u potpunosti rezervisana za pristalice turskog kluba, njih oko 750, mada nije isključeno da taj broj bude i veći.

Svi navijači Partizana, koji su ranije kupili ulaznice za taj deo stadiona, moći će da uđu na istočnu tribinu i to na mesta bočno do "severa".

Drugačije nego inače izgledaće i "jug", čiji sektor "K" (1.320 mesta) će ostati prazan usled kazne koju je UEFA izrekla Partizanu zbog transparenta istaknutog na meču protiv Totenhema, koji je protumačen kao antisemitski. Vlasnici ulaznica za sektor "K" biće raspoređeni na ostale delove "juga".

Partizan i navijači ovom prilikom će biti pod posebnom pažnjom zvaničnika UEFA i zato se apeluje na sve posetioce meča trećeg kola Lige Evrope da fer i sportskim bodrenjem crno-belih ne pruže povod za novo kažnjavanje.

Kurir sport /Mondo sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track