NEMANJA MATIĆ: Čelsi je spreman za sva iskušenja
Foto: Reuters

Plavci najavili uspešnu sezonu

NEMANJA MATIĆ: Čelsi je spreman za sva iskušenja

Fudbal -
Poslednje dve nedelje sam u intenzivnim treninizima, tokom leta smo odigrali dosta prijateljskih utakmica i verujem da tek sada predstoji period u kome ćemo pokazati koliko možemo, rekao je srpski reprezentativac

LONDON - Reprezentativac Srbije i vezni fudbaler Čelsija Nemanja Matić rekao je danas da je ekipa "plavaca" spremna za izazove u predstojećoj sezoni, dodajući da očekuje bolje rezultate u Premijer ligi i u Evropi.

"Dugo i naporno smo trenirali u pripremnom periodu, učinićemo sve da navijači budu zadovoljni", rekao je Matić u izjavi za klupski sajt.

Čelsi je u prvoj sezonskoj utakmici savladao ekipu Burnlija rezultatom 3:1, a strelci za Čelsi su bili Brazilac Dijego Košta, Andre Šurle i Branislav Ivanović.

"Poslednje dve nedelje sam u intenzivnim treninizima, tokom leta smo odigrali dosta prijateljskih utakmica i verujem da tek sada predstoji period u kome ćemo pokazati koliko možemo", rekao je Matić.

On je upozorio na činjenicu da je Premijer liga takmičenje u kome nema lakih bodova i protivnika.

"Biće teško, jer je u ligi svaka ekipa sposobna da igra dobro, a i svaki tim će želeti da pokaže što bolju igru protiv Čelsija", smatra Matić.

Prema njegovim rečima, ne smeju se ponoviti greške iz protekle sezone, kada je Čelsi ispao iz šampionske trke u poslednjih nekoliko mečeva.

"Prošle sezone smo izgubili bodove protiv Kristal Palasa, Sanderlenda i Norič sitija, verujem da smo svi u timu izvukli pouku iz toga", zaključio je Matić.

Sledeći meč u prvenstvu Čelsi će odigrati u subotu na "Stamford bridžu" protiv ekipe Lestera.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track