Nenad Gavrić: Tata, golovi su za tebe!
Foto: Kurir Štampano

Dvostruki strelac protiv Hanovera

Nenad Gavrić: Tata, golovi su za tebe!

Fudbal -
Izgubio sam oca pre dve godine, bio mi je najveća podrška, njemu idu sve zasluge, ističe fudbaler Crvene zvezde Nenad Gavrić

Veliko pojačanje stiglo je na Marakanu iz Kruševca. Ako je neko i sumnjao, više za to nema razloga. Nenad Gavrić potvrdio je na pripremama u Sloveniji da će biti okosnica Crvene zvezde u predstojećoj sezoni. Dva gola protiv Hanovera bila su pečat na potvrdi da je 22-godišnji Šapčanin pravo pojačanje.- Bilo je i vreme da postignem pogodak, ispromašivao sam se na prethodnim utakmicama. Možda je bolje što smo izgubili jedan meč na pripremama - kaže Gavrić za Kurir.U obe situacije mladi ofanzivac je pratio akcije i iz drugog plana postizao pogotke.- Trener Lalatović na treninzima zahteva od nas da radimo zatvaranje druge stative, to nam se isplatilo protiv Nemaca. Lep je osećaj zaista postići dva gola, ali bez saigrača ništa ne bih uradio.Nije imao fudbaler dilemu kome posvećuje debitantske golove u crveno-belom dresu.- Posvećujem ih mom tati, koji više nije sa mnom. U novembru će biti dve godine otkako sam ga izgubio. Sve golove od tada posvećujem njemu. Bio mi je najveća podrška, sve zasluge idu njemu - zaključio je Gavrić.

Jedva čekaNA RADNIČKI UZ 40.000 NAVIJAČA!Novajlija u Ljutice Bogdana s nestrpljenjem očekuje početak prvenstva. Posebno se raduje činjenici da će uz sebe imati armiju navijača.- Jedva čekam debi na Marakani. Očekujem da protiv Radničkog dođe 30.000-40.000 navijača i, naravno, da ih obradujemo sa prva tri boda - rekao je Gavrić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track