Nenad Lalatović: Odlazim ako ne pobedimo Rad
Foto: Fonet

Dani odluke za Zvezdinog trenera

Nenad Lalatović: Odlazim ako ne pobedimo Rad

Fudbal -
On se poverio bliskom prijatelju da je na pragu odlaska sa mesta šefa stručnog štaba

Slaba i neefikasna igra, jedna pobeda u poslednje četiri utakmice, eliminacija iz kupa. Alarm na Marakani je uključen, a kako to obično biva, prvi na tapetu mogao da bi da bude trener.Nenad Lalatović nalazi se pod lupom čelnika Zvezde, ali i sam realno gleda na aktuelnu situaciju u klubu.Ne mogu više- Ovo je maksimum! I bodovno i što se tiče igre. Nemam više šta da promenim, sve sam probao, svi igrači su dobili veliku šansu. Ako ne pobedimo Rad, nije isključeno da će doći do razlaza. Biće sve mnogo bolje na proleće, ali potrebno je pregurati stvari dotad - saznaje Kurir da se ovim rečima Lalatović poverio bliskom prijatelju.Nije tajna da su u rukovodstvu šampiona Srbije očekivali više od mladog trenera. Mada, otvoreno je pitanje da li je ovaj tim mogao više. Čini se da je Lalatović potpuno u pravu kad kaže da je iz ekipe u ovom momentu izvukao maksimum, pa je tako i njegova krivica minimalna.

Pred odlaskom... Nenad Lalatović
Pred odlaskom... Nenad Lalatović

O treneru posle RadaGlavna zamerka uprave je slab kvalitet fudbala i činjenica da je ekipa postigla samo 14 golova na 12 utakmica. Tu opet može da se potegne pitanje s kakvim igračima raspolaže predvodnik crveno-belih.Pozvali smo i člana najužeg rukovodstva crveno-belih, koji je potvrdio da će se pričati o Lalatoviću posle prvenstvenog meča protiv Rada.- Razgovaraćemo o statusu trenera narednih dana.

ČinjeniceŠTA UPRAVA ZAMERA LALATOVIĆU-Ekipa igra loše, nespremna je i pod pritiskom-Izlazio u javnost s izjavama „koje smanjuju cenu igračima“-Protiv Donjeg Srema igrao Đorđević pre AntićaŠTA LALATOVIĆ ZAMERA UPRAVI-Nedovođenje Regana, Krunića, Lukovića i Čavrića-Trenira igrače koji nisu plaćeni-Nema u timu napadača koji može da da 15 golova u sezoni

SkandalKOVAČEVIĆ PRETIO NOVINARUSramotan čin desio se pre početka jučerašnjeg treninga Crvene zvezde. Aleksandar Kovačević napao je novinara Mocart sporta Darjana Nedeljkovića zbog objavljenog teksta. Inače, pomenuti novinar uopšte nije autor tog teksta u kojem se čak piše pohvalno o borbenosti mladog srpskog reprezentativca!- Da sam dan posle derbija bio u Beogradu, polupao bih te - pretio je Kovačević, a ubrzo je ton postao primitivan:- Je.em ti mater, jajaro!U toku dana Kovačević se izvinio Nedeljkoviću, ali to ne umanjuje skandalozno ponašanje fudbalera Zvezde koje zaslužuje najoštriju osudu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track