NEZVANIČNO: Srbija i Albanija igraju novi meč?

UEFA se još nije oglasila

NEZVANIČNO: Srbija i Albanija igraju novi meč?

Fudbal -
Utakmica između Srbije i Albanije prekinuta je 14. oktobra pred kraj prvog poluvremena, kada se iznad terena stadiona Partizana pojavila bespilotna letelica, dron, sa zastavom takozvane velike Albanije, nakon čega su usledili incidenti

BEOGRAD - Evropska fudbalska unija (UEFA) odlučila je navodno da Srbija i Albanija odigraju novi meč na neutralnom terenu bez prisustva publike u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2016. godine.Utakmica između Srbije i Albanije prekinuta je 14. oktobra pred kraj prvog poluvremena, kada se iznad terena stadiona Partizana pojavila bespilotna letelica, dron, sa zastavom takozvane velike Albanije, nakon čega su usledili incidenti. Susret je prekinut pri rezultatu 0:0.Sastanak Kontrolne i Disciplinske komisije Evropske fudbalske unije (UEFA) posvećen prekinutoj utakmici između Srbije i Albanije završen je večeras u Nionu posle celodnevnog zasedanja, a konačna odluka o epilogu i mogućim kaznama biće saopštena sutra. Tročlana komisija UEFA trebalo je da donese odluku danas, ali je odložena za sutra zbog obimne dokumentacije i dugotrajnog razmatranja dokaza dve delegacije kako bi "presuda" o konačnom epilogu bila pravična.Međutim, prema nekim informacijama UEFA će Srbiji izreći sledeće kazne:

Prvo - igranje nove utakmice Srbija - Albanija na neutralnom terenu, bez prisustva navijača;Drugo - FSS zbog upada na teren biće kažnjen igranjem utakmica bez prisustva publike do kraja kvalifikacija za EP 2016;Treće - drastična novčana kazna za FSS.FS Albanije će takođe biti kažnjen, ali nije poznato na koji način.(Politika.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track