NIKOLIĆ BESAN NA IGRAČE: Sramno smo igrali, bez krvi, bez volje, bez želje....
Foto: Partizan.rs

Partizan za 4 dana prosuo 5 bodova

NIKOLIĆ BESAN NA IGRAČE: Sramno smo igrali, bez krvi, bez volje, bez želje....

Fudbal -
Partizan i OFK Beograd odigrali su danas 1:1 u zaostaloj utakmici sedmog kola Super lige. "Romantičari" su poveli krajem prvog poluvremena, a Partizan je izjednačio sredinom drugog

BEOGRAD - Trener Partizana Marko Nikolić ocenio je da su njegovi fudbaleri "bacili" prvo poluvreme protiv OFK Beograda, za koga je rekao da je zasluženo osvojio bod. "Bili su posebno motivisani, mnogo su se borili i na kraju uspeli. Čestitam im na tome. Mi smo prvo poluvreme bacili u vodu. Sramno smo igrali. Bez krvi, bez volje, bez želje, gubili smo duele, skokove, ničije lopte. O organizaciji igre da ne govorim. Nije postojala. Neka nesigurnost se ponovo uvukla u igrače Partizana", rekao je Nikolić.

Partizan i OFK Beograd odigrali su danas 1:1 u zaostaloj utakmici sedmog kola Super lige. "Romantičari" su poveli krajem prvog poluvremena, a Partizan je izjednačio sredinom drugog.

"U drugom je totalna dominacija, igrali smo presing svih 45 minuta, ali nismo zaslužili tu sreću. Pogađali smo stativu, prečku, promašivali situacije...To je tako, kad bacite jedno poluvreme, kad ne uđete motivisani u utakmicu, a protivnik je ekstra motivisan, onda to tako bude", rekao je Nikolić. Trener Partizana je kazao da bi utakmica verovatno imala drugačiji ishod da je Petar Škuletić postigao gol iz dobre šanse u prvom poluvremenu, iako je tim bio neubedljiv na terenu.

"Bili smo nekako prazni na terenu. Ne znam šta je razlog toj nervozi... Spominjale su se u medijima neke rotacije. Nema rotacije, da budem jasan do kraja. Najiskusniji će utakmice ispred nas morati da iznesu na svojim leđima", rekao je Nikolić. Trener OFK Beograda Dejan Đurđević je bio zadovoljan. "Kad bih rekao da sam nezadovoljan, ne bih bio iskren. OFK Beograd dugo muku muči s Partizanom, on je dominantan i mislim da jedno 10 godina nismo pobedili. Ovo je veliki bod za nas. Sa mladom i poletnom ekipom smo došli ne da se branimo, već da pokušamo da uradimo nešto više", rekao je Đurđević.

On je kazao da je bio vrlo zadovoljan igrom u prvom poluvremenu.

"Model za našu igru je prvo poluvreme. Bio sam vrlo zadovoljan. Partizan je u drugom poluvremenu izmenama doneo tempo. Ovaj bod je veliki podstrek za moju ekipu. Mnogo toga su uradili u prethodnom periodu, ovo je samo potvrda vrednosti", rekao je Đurđević.

Partizan i Vojvodina imaju isti broj bodova na prvom mestu tabele, ali crno-beli su prvi zbog bolje gol razlike. Dva boda manje od njih ima Zvezda, koja je danas u kupu izgubila od Rada, sa kojim ponovo igra za vikend. "Naše prvenstvo je postalo neizvesno. Zvezda i Partizan nisu tako dominantni, drugi klubovi mogu da se nadigravaju sa njima i uzmu poneki bod, i to dovodi do interesantnijeg prvenstva. Naš cilj je isti: da igramo što bolje i da sa što više bodova sačekamo polusezonu", rekao je Đurđević.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track