NIKOLIĆ NAJAVIO RATNIČKI MEČ: Idemo u Grčku da se potučemo i pobedimo
Foto: Partizan.rs

Partizan na Peloponezu

NIKOLIĆ NAJAVIO RATNIČKI MEČ: Idemo u Grčku da se potučemo i pobedimo

Fudbal -
Utakmica drugog kola C grupe Lige Evrope Asteras - Partizan igra se u četvrtak od 21.05 u Grčkoj

BEOGRAD - Trener Partizana Marko Nikolić najavio je veliku borbu, ratničku utakmicu i pobedu njegove ekipe u Grčkoj protiv ekipe Asterasa u Ligi Evrope.

"Posle neplanirane pauze čeka nas teško gostovanje grčkom klubu, koji je prethodnih godina u vrhu njihovog prvenstva. Igru formiraju na strancima, uglavnom na Argentincima, imaju kvalitet i uzuzetno su agresivni. Mi smo u dobrom ritmu, nećemo da se zadovoljavamo malim stvarima, iz skromnosti i u miru idemo u Grčku da igramo dobar fudbal i nadam se ostvarimo povoljan rezultat", rekao je Nikolić.

On je dodao da crno-beli imaju određene zdravstvene probema koje rešavaju u hodu.

"Nikola Drinčić ima sličnu povredu kao Nejmar na Mundijalu, samo blažeg inteziteta. Juče je odradio kvalitetan trening, ali ne sa ekipom, već individualno i očekujem ga u avionu za Grčku. Vladimir Volkov je juče prvi put trenirao sa timom, dok je Branko Ilić imao problem sa virusom, ali kod njega je već danas bolja situacija", rekao je Nikolić.

Trener Partizana istakao je da ključ utakmice protiv Asterasa leži u borbenosti.

"Nikad kao do sada moramo da dobijamo ničije lopte, Asteras "ratuje" svih 90 minuta i čeka svoju šansu. Pokušaćemo da se "potučemo" sa njima na terenu. Ako ne verujemo u velike ciljeve, ne možemo ni da ih ostvarimo", poručio je on.

Novinare je interesovala i situacija oko štopera Nikole Vujadinovića, koji trenira sa ekipom iz Humske.

"On trenira sa nama, imamo kvalitetan odnos, ako su njegove dobre izjave o Partizanu pokazatelj da možemo da napravimo saradnju, onda ću ja da budem srećan", kazao je Nikolić.

Utakmica drugog kola C grupe Lige Evrope Asteras - Partizan igra se u četvrtak od 21.05 u Grčkoj.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track