NIKOLIĆ PRED LUDOGOREC: Oni su bogati, a Partizan je gladan pobeda

Kvalifikacije za Ligu šampiona

NIKOLIĆ PRED LUDOGOREC: Oni su bogati, a Partizan je gladan pobeda

Fudbal -
To je izuzetno bogat klub, ali mi smo sačuvali tim i želimo da pokažemo da finansijski faktori ne moraju da budu odlučujući, rekao je trener crno-belih

BEOGRAD - Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić izjavio je danas da predstojeća utakmica protiv bugarskog Ludogoreca u kvalifikacijama za Ligu šampiona ne odlučuje o životu i smrti, ali da je njegova ekipa spremna, veoma motivisana i gladna za pobedama.

"Ludogorec je u poslednje tri godine prvak Bugarske, imao je zapaženu ulogu u Evropi i prava su "legija stranaca". To je izuzetno bogat klub, ali mi smo sačuvali tim i želimo da pokažemo da finansijski faktori ne moraju da budu odlučujući. Oni imaju pare a mi smo gladni pobeda i to je naš najveći adut", rekao je Nikolić na konferenciji za novinare.

Fudbaleri Partizana u sredu od 20 časova u Razgradu igraju protiv Ludogoreca, prvu utakmicu trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

"Pratili smo nekoliko njihovih poslednjih mečeva, kao i svaki tim imaju svoje mane, dobro smo ih upoznali i spremno dočekujemo dvomeč. Ovo nije meč koji odlučuje o životu ili smrti, ali jeste još jedna velika utakmica u Partizanovoj istoriji. Igramo za najvažnije fudbalsko takmičenje na svetu i trebalo bi da uživamo u tome", rekao je Nikolić.

On je istakao da njegovi igrači dobro rade i da će imati "slatke muke" prilikom sastavljanja tima. Osim povređenog Danila Pantića, imaće sve igrače na raspolaganju. Prošle sezone Ludogorec je izbacio Partizan u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

"Glad za pobedama trebalo bi da prenesemo na teren i da se borimo za svaki centimetar terena. Ovo će biti potpuno drugačiji mečevi u odnosu na prošlogodišnje", rekao je Nikolić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track