Nikolić: Totenhem i Bešiktaš su favoriti, ali svako svakog može da pobedi
Foto: Partizan.rs

Reakcija trenera Partizana posle žreba LE

Nikolić: Totenhem i Bešiktaš su favoriti, ali svako svakog može da pobedi

Fudbal -
Žrebom u Monaku određeno je da će Partizan igrati sa Totenhemom, Bešiktašom i grčkim Asteras Tripolisom

BEOGRAD - Trener Partizana Marko Nikolić rekao je da je njegov tim dobio atraktivnu grupu u fudbalskoj Ligi Evropa, i da tim ne treba da se zadovolji samim učešćem u ovom takmičenju. "Ovo je atraktivna grupa za navijače, i oni će imati tri prilike da napune stadion i podrže ove momke, koji su to zaslužili. Ne možemo da razmišljamo da je dovoljno samo što učestvujemo. Ne treba davati velika obećanja, ali probaćemo da igramo na što kvalitetniji način i da se takmičimo", rekao je Nikolić.

Žrebom u Monaku određeno je da će Partizan igrati sa Totenhemom, Bešiktašom i grčkim Asteras Tripolisom. "Ovo su jako atraktivni protivnici i atraktivna gostovanja, ali je sportski vrlo teška grupa. Favoriti su sigurno Totenhem i Bešiktaš. Tako verovatno razmišljaju i u Grčkoj sada, ali fudbalu svako svakog može da pobedi, i mi idemo da probamo da se takmičimo", rekao je Nikolić. On nije želeo da odgovori na pitanje sa koliko bodova ili postignutih golova bi bio zadovoljan. "Ne mogu da pričam o tome, mi uvek želimo da pobedimo, ali vreme će pokazati da li ćemo biti u mogućnosti. Ne možemo da se predamo unapred, ko god da je sa druge strane. Grupa je po meri i da zadovolji i navijačke strasti i u kojoj verujem da Partizan može da se takmiči", rekao je Nikolić.

Trener Asterasa nezadovoljan žrebomTrener Asterasa Stajkos Vergetis rekao je da je nezadovoljan žrebom, ali da će njegovi fudbaleri pokušati da se plasiraju u narednu fazu takmičenja. "Iskren da budem, mogli smo da imamo i lakši žreb. Sada, moraćemo da se popnemo na planinu. Jaka grupa, sa druge strane, biće sjajna za grad Tripolis jer će nam u goste doći ekipa kalibra Totenhema", rekao je trener Asterasa i dodao: "Gledaćemo naše rivale, spremićemo igrače i budite uvereni da nećemo samo učestvovati. Ciljaćemo najviši plasman".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track