ODGOVOR - NIKICA KLINČARSKI: Uške, reci ko je namestio!

Besan zbog prozivki

ODGOVOR - NIKICA KLINČARSKI: Uške, reci ko je namestio!

Fudbal -
Legenda Partizana ogorčen što se njegovo ime dovodi u vezu sa sumnjivim mečom protiv Rome i traži od Vučićevića da imenuje krivce

Nikica Klinčarski, uz Vladimira Vermezovića jedan od dvojice fudbalera Partizana koji je bio akter sumnjive utakmice protiv Rome 1988. godine, a kasnije trener u Humskoj, tvrdi da optužbe Nebojše Vučićevića nemaju veze s njim.Klinčarski je dva puta bio pomoćnik u prvom timu crno-belih, ali naglašava da iza njega stoji rad i da je jedino to merodavno. Takođe ističe da Vučićević, koji je rekao da su pojedinci kao nagradu za nameštanje dobili mogućnost da rade u klubu, ako misli da on ima neke veze s tim, neka mu to direktno kaže.Iza mene su rezultati - Za Partizan sam odigrao više od 500 utakmica, pa možda bih i ja mogao da postavim pitanje zašto nisam dobio priliku da radim kao prvi trener, ali o tome odlučuju stručni ljudi. Takođe, naglašavam da sam u Humsku došao kao već ostvaren trener u Radu, iza mene stoje rezultati i ne može niko ništa da mi prebaci. Ukoliko Uške misli na mene, neka to javno kaže ili neka me pozove, pa ću mu odgovoriti šta imam, ali vas molim da me ne svađate s njim preko novina jer smo dobri prijatelji - kaže Klinčarski.Treći na večnoj listi fudbalera s najviše nastupa u dresu kluba iz Humske (565) takođe naglašava da mu nije jasno zašto se nakon gotovo tri decenije ponovo pokreće to pitanje.Zašto opet o tome?- Ne znam kako se posle gotovo 30 godina ponovo priča o tome kad je to završena priča, a mnogi su zbog toga davali i izjave nadležnim organima. Ne postoje nikakvi dokazi da je meč namešten, a ja tvrdim da sam potpuno čist i nisam neko ko se bavio takvim stvarima. Postoji božji sud, pa će on pokazati sve i ne želim da se moje ime pojavljuje u tom kontekstu - kaže Klinčarski.

Pokrenuo lavinu... Vučićević
Pokrenuo lavinu... Vučićević

NedostupanVERMEZ BEZ ODGOVORAPenal na spornoj utakmici nad Felerom napravio je Vermezović, koji je dva puta bio trener ekipe iz Humske.Jedini stručnjak koji je uspeo da prezimi u Evropi s nekim domaćim klubom u poslednjih 25 godina juče nije bio dostupan za komentar. On trenutno radi u Južnoj Africi, gde vodi Orlando pajrats i do zaključenja ovog broja nije odgovarao na naše pozive i poruke.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track