ORLIĆI ZASLUŽENO NA EP: Dajte Špance da se igramo!

Mladi Srbi ludovali nakon pobede

ORLIĆI ZASLUŽENO NA EP: Dajte Špance da se igramo!

Fudbal -
Pobedu nad španskom reprezentacijom i plasman na Evropsko prvenstvo srpski fudbaleri slavili do zore u popularnom klubu „Stefan Braun“
1 / 4

Fudbaleri mlade reprezentacije Srbije do ranih jutarnjih sati zasluženo su proslavljali pobedu nad Španijom (2:1) i plasman na Evropsko prvenstvo 2015. u Češkoj!

Nastavilo se u avionu... Baš kao košarkaši
Nastavilo se u avionu... Baš kao košarkaši

Srpski „orlići“ slavlje su počeli u svlačionici, nastavili ga u avionu, gde se malo popilo i pevalo „Dajte Špance da se igramo“, a po sletanju u Beograd ludnica je nastavljena u noćnom klubu „Stefan Braun“!

Povređeni mladi reprezentativci Darko Brašanac i Marko Petković nisu otputovali sa ekipom u Španiju, ali bili su uz saigrače čim su se vratili u domovinu! Na beogradskom aerodromu „Nikola Tesla“ povređeni dvojac je dočekao pobednički tim Srbije, s kojima su uz šampanjac nastavili provod do zore. Slavlju se priključio i direktor mlađih selekcija naše reprezentacije Savo Milošević.

Treće poluvreme... „Stefan Braun“
Treće poluvreme... „Stefan Braun“

Filip Kostić, strelac koji je Srbiju odveo na EP, za Kurir je rekao da je još pod utiskom, i da mu je ovaj pogodak u nacionalnom dresu najdraži u karijeri.- I dalje sam u potpunom šoku, ne znam gde sam. Ovo je apsolutno najlepši gol koji sam dao u karijeri. Sve što sam do sada uradio u klubu se briše, jer dati gol za Srbiju, za reprezentaciju, za svoje... To je neopisivo. Kad sam primio loptu, nisam znao gde sam, samo sam išao napred, i dogodilo se - rekao je Kostić i dodao:- Proslava je bila fenomenalna i u avionu i u Beogradu, ali ja, nažalost, nisam bio u svlačionici kad je bilo najlepše jer sam morao na doping kontrolu. I to treći put zaredom mene biraju. Nije meni što moram da idem, nego sam propustio najlepše trenutke nakon pobede - ispričao je Kostić.

Hinez MelendezSRBI, BILI STE BOLJI, SREĆNODirektor mlađih kategorija španske fudbalske federacije Hinez Melendez nakon pobede Srbije ušao je u svlačionicu našeg tima i uz iskrene čestitke poželeo im sve najbolje na EP u Češkoj.- Želim da vam čestitam od srca jer ste zaista zaslužili da odete na EP. Bili ste bolji od nas u ove dve utakmice i mi to znamo da cenimo. Srećno u Češkoj i želim da vas vidim u Riju - poručio je Melendez.

Kapiten ČaušićPOBEDILI SMO NEPOBEDIVEKapiten fenomenalnih „orlića“ Goran Čaušić izjavio je za Kurir da je presrećan zbog trijumfa nad nepobedivom ekipom.- Fenomenalan je osećaj, tek sad, kad su se slegli utisci, svesni smo šta smo uradili. Pobedili smo najjaču ekipu u našem uzrastu, koja je bila nepobediva. Verujem da je u nama proradio i neki inat, jer je baš malo ljudi verovalo u nas, svi su govorili da je nemoguća misija pobediti Špance i plasirati se na Evropsko prvenstvo - rekao je Čaušić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track