PALMA: Albanski fudbaleri su teroristi, neka ih UEFA kazni
Foto: Saša Pavlić

Reakcija

PALMA: Albanski fudbaleri su teroristi, neka ih UEFA kazni

Fudbal -
Marković je u veoma oštrom tonu pozvao UEFA "da kazni reprezentaciju Albanije za ono što se desilo na stadionu Partizana", na utakmici između Srbije i Albanije kada je pred kraj prvog poluvremena iznad stadiona preletela bespilotna letelica sa zastavom na kojoj je bila mapa "Velike Albanije"

Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma pozvao je Uniju evropskih fudbalskih asocijacija (UEFA) da kazni reprezentaciju Albanije zbog incidenta na utakmici Srbija-Albanija, odigranoj u utorak 14. oktobra u Beogradu.

Na sednici Glavnog odbora stranke u Jagodini Marković je u veoma oštrom tonu pozvao UEFA "da kazni reprezentaciju Albanije za ono što se desilo na stadionu Partizana", na utakmici između Srbije i Albanije kada je pred kraj prvog poluvremena iznad stadiona preletela bespilotna letelica sa zastavom na kojoj je bila mapa "Velike Albanije".

"To nije reprezentacija, to su teroristi", rekao je Marković, pozdravljen burnim aplauzom od članova GO.

Marković je pozvao navijače Partizana i Zvezde da , u 147. derbiju, pokažu da su navijači a ne, kako je kazao, "ono što o njima pišu i govore neki belosvetski mediji".

"Danas je derbi u Beogradu i ja želim da pozovem navijače i Partizana i Zvezde da budu na nivou sporta, da se pokažu u najboljem svetlu, da nismo onakvi kako nas nazivaju neki belosvetski mediji. Neka pobedi sport", rekao je Marković.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track