PARTIZAN ODLETEO U GRČKU: Bez Drinčića na Asteras
Foto: Saša Pavlić

Liga Evrope

PARTIZAN ODLETEO U GRČKU: Bez Drinčića na Asteras

Fudbal -
Trener Partizana Marko Nikolić od ranije ne može da računa na povređene Darka Brašanca i Miloša Ostojića, kao ni na suspendovanog Petra Škuletića

Fudbaleri Partizana otputovali su za Kalamatu, odakle će autobusom produžiti do konačnog odredišta - Triploisa, na meč sa Asterasom u drugom kolu Lige Evrope.Put Grčke odletelo je 20 igrača, ali ne i Nikola Drinčić, koji se još nije oporavio od povrede leđa.

Trener Partizana Marko Nikolić od ranije ne može da računa na povređene Darka Brašanca i Miloša Ostojića, kao ni na suspendovanog Petra Škuletića, dok je dobra vest da će za meč sa Asterasom biti spremni defanzivci Vladimir Volkov i Branko Ilić.

Za meč protiv Asterasa Nikolić računa na sledeće igrače: golamane Lukača, Živkovića i Kljajića, odbrambene igrače Vulićevića, Volkova, Petrovića, Stankovića, Ćirkovića, Branka Ilića, igrače veznog reda Sašu Ilića, Grbića, Živkovića, Pantića, Ninkovića, Markovića, Luku, Marinkovića i napadače Lazovića, Fofanu i Kojića.

Partizan će večeras u Tripolisu na stadionu "Teodoros Kolokotronis" odraditi trening u vreme odigravanja utakmice, koja je na programu dan kasnije.

Meč Asteras - Partizan igra se u četvrtak od 21.05 časova po srednjeevropskom vremenu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track