PARTIZAN PROTIV LUDOGORECA: Videće Bugari ko smo i šta smo
Foto: Saša Pavlić

Crno-beli gostuju u Razgradu

PARTIZAN PROTIV LUDOGORECA: Videće Bugari ko smo i šta smo

Fudbal -
Ovo je za nas možda i najvažnija utakmica u celoj sezoni. Napašćemo ih, poručio napadač Petar Škuletić

Fudbaleri Partizana večeras igraju prvu utakmicu trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Ludogoreca u Razgradu (20.00). Crno-beli su sa bugarskim predstavnikom igrali i prošle godine, ali nisu uspeli da prođu dalje. Večeras imaju prvu šansu da protivniku vrate milo za drago, dok je revanš za nedelju dana u Beogradu.Trener Partizana Marko Nikolić u Bugarsku je poveo 18 igrača, a napravio je i nekoliko promena u odnosu na ekipu koja je pre nedelju dana na Farskim Ostrvima eliminisala Toršavn. Posle lakše povrede stopala, u ekipu se vratio štoper Branislav Trajković, iz omladinske reprezentacije Srbije stigao je Andrija Živković, a šansu čeka i Saša Marković. Protiv Ludogoreca u prvom meču neće igrati defanzivac Miloš Ostojić, levi bek Nemanja Petrović i napadač Ismail Beko Fofana.- Očekujem tešku utakmicu jer je Ludogorec dobra i iskusna ekipa, koja je ostala na okupu. Uigrani su, a verujem i motivisani. Nije mi drago što im ne ide u prvenstvu Bugarske, bolje da je drugačija situacija, ali nećemo se zavaravati. Hoćemo da u Razgradu odigramo dobar meč jer je ovo za nas možda i najvažnija utakmica u celoj sezoni. Igraćemo sa dva špica i nadam se da ćemo iskoristiti prostor u odbrani, koji često ostavljaju - rekao je Petar Škuletić.

Opet kasnili sa letomBABIĆ NIJE OTPUTOVAOEkspedicija Partizana i juče je, kao i pre sedam dana, imala problem sa letom. Za Varnu su otputovali sa satom zakašnjenja u odnosu na predviđeni let. U odsustvu predsednika Dragana Đurića, vođa puta bio je potpredsednik Mile Jovičić, dok je posle niza godina jedno evropsko gostovanje crno-belih propustio njegov saradnik po funkciji i dugogodišnji član uprave kluba iz Humske 1 Ratomir Babić.

Odgovor NikolićuSTOEV: NISMO MILIONERITrener Ludogoreca Stojčo Stoev ne razume kolegu iz Partizana Marka Nikolića što je njegov tim nazvao „milionerima“.- Ne znam zašto nas je nazvao „milionerima“ i šta time želi da dobije. Možda igra neku igru, možda hoće da nas malo opusti. Izmerićemo se večeras, pa ćemo videti ko je bolji. Cenimo Partizan, znamo njihovu istoriju i hoćemo da se dokažemo protiv njih.

Ludogorec Partizan 20.00Stadion: Ludogorec Arena. Kapacitet: 6.000. Sudija: Ken Hansen (Danska).Ludogorec (4-4-2): Stojanov - Kaisara, Vitinja, Mantila, Aleksandrov - Abalo, Djakov, Ešpinjo, Misiđan - Marselinjo, Bezjak. Trener: Stojčo Stoev.Partizan (4-4-2): Lukač - Vulićević, Trajković, Stanković, Volkov - Živković, Drinčić, Marković, Grbić - Škuletić, Lazović. Trener: Marko Nikolić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track