PAULINJO RESPEKTUJE PARTIZAN: Pogledajte trening fudbalera Totenhema u Humskoj

Žele dobar start

PAULINJO RESPEKTUJE PARTIZAN: Pogledajte trening fudbalera Totenhema u Humskoj

Fudbal -
Znamo da je Partizan dobar tim, gledali smo snimke njihovih mečeva i videli da imaju dosta talentovanih igtrača. Ipak, nama su bitna tri boda i nadam se da ćemo ih osvojiti, kazao je fudbaler engleskog tima
1 / 5

Dobro raspoloženi fudbaleri Totenhema odradili su trening na stadionu Partizana, gde se sutra sa srpskim vicešampioniom sastaju u prvoj utakmici grupne "C" faze Lige Evrope.

Fudbaler Totenhema, Brazilac Paulinjo, rekao je da respektuje tim Partizana, ali da njegov tim želi pobedom da započne takmičenje u Ligi Evrope.

"Očekujem dobar meč, a mi moramo da krenemo pobedom. Znamo da je Partizan dobar tim, gledali smo snimke njihovih mečeva i videli da imaju dosta talentovanih igtrača. Ipak, nama su bitna tri boda i nadam se da ćemo ih osvojiti", kazao je Paulinjo na stadionu Partizana posle treninga londonskog kluba.

Paulinjo je istakao da izuzetno poštuje srpske fudbalere, a posebno je izdvojio igrače Čelsija, Branislava Ivanovića i Nemanju Matića.

"Igrao sam nedavno protiv Srbije u dresu reprezentacije i video da imaju dosta dobrih igrača. Izuzetno poštujem srpsku reprezentaciju, ali ne poznajem dovoljno ekipu Partizana", naveo je Paulinjo.

Njegov saigrač, mladi reprezentativac Srbije Miloš Veljković, rekao je da je srećan zbog povratka u zemlju.

"Nikada nisam igrao na stadionu Partizana, ali nisam siguran da ću sutra biti u startnoj postavi. Ne poznajem dovoljno ekipu crno-belih, znam samo Živkovića, Petrovića i Brašanca iz mlade reprezentacije. Znam da Brašanac neće igrati zbog povrede. Idemo na pobedu i verujem da ćemo to i ostvariti. Imamo dobar tim i nadamo se da možemo da osvojimo Ligu Evrope", kazao je Veljković.

Menadžer Pevaca Maurisio Poketino ostavio je u Londonu petoricu standardnih igrača i to Adebajora, Kabula, Dembelea, Čadlija i Rouza, tako da će sutra uveče pružiti šansu onima s manjom minutažom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track