POČAST LEGENDI: Stadion u Stanišićima nazvan po Savu Miloševiću
Foto: Nemanja Pančić

Lep gest

POČAST LEGENDI: Stadion u Stanišićima nazvan po Savu Miloševiću

Fudbal -
Stanišići su nedavno otvorili stadion sa veštačkom travom i nisu imali dileme oko imena. Stadion ima i atletsku tartan stazu, a moći će da ga koriste svi klubovi koji budu dolazili na pripreme

Fudbalska legenda Srbije i direktor svih reprezentativnih selekcija Srbije, Savo Milošević od nedavno ima stadion sa svojim imenom u etno selu "Stanišići" kraj Bijeljine.

Stanišići su nedavno otvorili stadion sa veštačkom travom i nisu imali dileme oko imena. Stadion ima i atletsku tartan stazu, a moći će da ga koriste svi klubovi koji budu dolazili na pripreme.

Projektovan je po FIFA standardima, dimenzija 68x100 metara sa kvalitetno pripremljenim travnatim terenom i sistemom za navodnjavanje. Pored stadiona nalaze se igrališta za košarku, rukomet, odbojku, mali fudbal i tenis.

Savo Milošević je tokom karijere nastupao za Partizan, Aston Vilu, Saragosu, Parmu, Espanjol, Seltu, Osasunu i Rubin iz Kazanja.

Milošević je 102 puta nosio dres reprezentacije naše zemlje pod imenima Jugoslavija i Srbija i Crna Gora, a oprostio se na meču protiv Bugarske u dresu Srbije.

Savo Milošević je rođen u Janji kod Bijeljine.

Stadion Stanišići, Foto: ES Stanišići
Stadion Stanišići, Foto: ES Stanišići

(Glas Srpske)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track