POMILOVAN: Fudbaler Premijer lige uhapšen zbog krađe sira, pa pušten!

Zbunio se

POMILOVAN: Fudbaler Premijer lige uhapšen zbog krađe sira, pa pušten!

Fudbal -
Kolker je pušten odmah, a iz policije su izjavili da nije načinjen nikakav zločin i da je došlo do zabune prilikom plaćanja, dok su iz supermarketa poručili da je sve vrlo brzo razjašnjeno i da je osoblje odlučilo da ga ne prijavi

Engleski defanzivac izašao je iz prodavnice, a da nije platio kolut "Filadelfija" sira, ali kada je hteo da se vrati naišla je policija i stavila mu lisice na rukeFudbaler iz Premijer lige uhapšen zbog krađe sira! Defanzivac Kvins Park Rendžersa Stiven Kolker uhapšen je zbog pogrešne optužbe da je ukrao kolut “Filadelfija” sira iz jedne prodavnice u Londonu.

Sve se dogodilo u predgrađu Londona, Suri, kada je bivši igrač Totenhema izašao sa kolutom sira iz supermarketa koji košta 1,85 funti, a onda shvatio da ga nije platio i krenuo unutra da ga vrati, ali je u tom trenutku stigla policija i stavila mu lisice.

"Izašao je iz prodavnice, a onda se okrenuo i vratio unutra, a u tom trenutku su se pojavili policajci koji su izleteli iz automobila i uhapsili ga. On je delovao veoma uznemireno, a oni su došli zbog sira. Grupa momaka koja je stajala preko puta ga je prepoznala i umirala od smeha", naveo je svedok događaja.

Kolker je pušten odmah, a iz policije su izjavili da nije načinjen nikakav zločin i da je došlo do zabune prilikom plaćanja, dok su iz supermarketa poručili da je sve vrlo brzo razjašnjeno i da je osoblje odlučilo da ga ne prijavi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track