POMIRENJE GROBARA: Dve grupe navijača Partizana ispred hrama Svetog Save pre Donjeg Srema
Foto: Grobari Partizan Ludogorec, Foto, FKP

Kraj sukoba

POMIRENJE GROBARA: Dve grupe navijača Partizana ispred hrama Svetog Save pre Donjeg Srema

Fudbal -
U nedelju u 16:30 ispred hrama Svetog Save je skup i ujedinjenje svih Grobara. Dođite da zajedno krenemo korteom do stadiona i pokažemo svima da između Grobara nikada više neće biti podele!", stoji u kratkom saopštenju navijačke grupe Južni front

Zakopali ratne sekire.

Zaraćene strane navijača Partizana su ako je verovati saopštenju navijačke grupe Južni front objavljenom na Fejsbuku rešile da zakopaju ratne sekire i pokažu da je podrška i ljubav prema klubu iznad svih sukoba.

"U nedelju u 16:30 ispred hrama Svetog Save je skup i ujedinjenje svih Grobara. Dođite da zajedno krenemo korteom do stadiona i pokažemo svima da između Grobara nikada više neće biti podele! Partizan iznad svih!", stoji u kratkom saopštenju navijačke grupe Južni front na Fejsbuk stranici.

Fudbaleri Partizana u nedelju od 19 časova igraju protiv Donjeg Srema i žele pobedu kako bi zadržali prvo mesto na tabeli. To će biti prva utakmica Partizana na domaćem terenu ove sezone, posle dva gostovanja. Crno-beli su ostvarili obe pobede na početku prvenstva, a Donji Srem ima pobedu i poraz i zauzima deveto mesto.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track