POSLEDNJI POZDRAV: Fudbaleri odali počast ubijenoj Tijani Jurić
Foto: Kurir Štampano

Subotičani i Kragujevčani pokazali veliko srce

POSLEDNJI POZDRAV: Fudbaleri odali počast ubijenoj Tijani Jurić

Fudbal -
Igrači Spartaka i Radničkog minutom ćutanja i širenjem velikog transparenta pokazali da saosećaju sa bolom roditelja koji su ostali bez ćerke

Meč između Spartaka iz Subotice i Radničkog iz Kragujevca u 1. kolu Jelen Superlige počeo je minutom ćutanja i širenjem transparenta „Igramo za Tijanu“, na taj način odata je počast nastradaloj devojčici koja je na monstruozan način ubijena 26. jula. Navijači oba tima su tokom čitavog meča skandirali ime Tijane Jurić, čime su pokazali da saosećaju sa bolom roditelja koji su ostali bez ćerke.Iskazali saosećanjePR Spartaka Miško Jovović ističe da nakon saznanja o brutalnom ubistvu male Tijane u klubu i dalje vlada neverica: - Na taj način smo hteli da odamo počast nastradaloj Tijani Jurić, koja je ubijena na svirep način. Nad našom sugrađankom je izvršen monstruozan zločin i ovo je bio naš način da iskažemo saosećanje. Njen otac Igor je pre šest godina bio trener golmana Spartaka, znamo o kakvim divnim ljudima se radi, pa je sve to nama u klubu još teže palo - kazao je Jovović i dodao:Svi je oplakuju- Na sahrani su bili naš kondicioni trener Zoran Ivanović i kapiten kluba Vladimir Torbica, i na taj način smo hteli da odamo počast Tijani. Svi smo i dalje u šoku zbog svirepog ubistva, cela Subotica oplakuje devojčicu koja ničim nije zaslužila da na takav način završi svoj mladi život. Zato naši navijači nisu navijali prvih 15 minuta, a njima se pridružila i gostujuća publika.

MinimalacDOMAĆINI POBEDILI NA STARTU JSLFudbaleri Spartaka pobedili su na startu prvenstva Radnički iz Kragujevca rezultatom 1:0, a domaćini su stigli do prvih bodova golom Balabanovića u 74. minutu. Naravno, zbog cele situacije slavlje je bilo u drugom planu. Što se tiče same utakmice, nije viđen kvalitetan fudbal, a domaćini su se suočili s problemom u prvom poluvremenu, kad se u 29. minutu povredio njihov štoper Vladimir Bubanj.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track