POVRATAK: Džajić na Marakani popio kafu s Terzićem
Foto: Nemanja Pančić

Predsednik kluba u ostavci opet u Crvenoj zvezdi

POVRATAK: Džajić na Marakani popio kafu s Terzićem

Fudbal -
Generalni sekretar Zvezdan Terzić ugostio Dragana Džajića u njegovoj kancelariji

Dragan Džajić juče je bio na Marakani prvi put nakon što je 19. juna podneo ostavku i Crvenu zvezdu napustio zajedno s generalnim sekretarom Miodragom Zečevićem. Čoveka koji je zaštitni znak crveno-belih ugostio je v. d. genseka Zvezdan Terzić. Kako saznajemo, popili su kafu u Džajinoj kancelariji, koju sada koristi Terzić, i prijateljski porazgovarali o Crvenoj zvezdi.Upravo je Kurir, još 28. jula, pisao o povratku Džajića u Crvenu zvezdu, a Terzić je tada rekao da klub ne može bez Džaje. Njih dvojica su tokom jula imali sastanak u Crnoj Gori, pošto je Terzić otišao u Miločer da se vidi sa Džajićem.Juče je gensek Zvezde ponovio ono što je rekao u Kuriru pre dva meseca, da je Džajić potreban Crvenoj zvezdi i da klub ne može i ne treba da bude bez svoje legende.

Kurir prvi pisao o Džajinom povratku 28. jul 2014.
Kurir prvi pisao o Džajinom povratku 28. jul 2014.

- Kad kažeš Crvena zvezda, prva asocijacija je Dragan Džajić. Isto tako, kad kažeš Dragan Džajić, prva pomisao je Crvena zvezda. Od njega svako može mnogo da nauči jer ima jednu veliku mudrost, takođe i ljubav prema Crvenoj zvezdi - kazao je za Kurir gensek prvaka države.Zvezdan Terzić kaže da juče nije razgovarao s Draganom Džajićem o njegovom povratku u Crvenu zvezdu. Kad se po drugi put vratio u Ljutice Bogdana, posle osam godina 14. novembra 2012, Dragan Džajić je pred sebe postavio cilj da titulu vrati na Marakanu.Sportski plan je ostvario, Zvezda je naredne sezone uzela titulu, ali je zbog duga prema bivšim igračima UEFA kaznila klub i zabranjeno mu je da igra u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Redovan na treninzimaNINKOVIĆ: DAO NAM JE MOTIVDragan Džajić imao je značajnu ulogu u osvajanju titule, pošto tokom prolećnog dela sezone nije propustio nijedan trening fudbalera Crvene zvezde.- Mnogo nam je značilo kad smo na treninzima viđali Džajića. Kad je predsednik uz igrače po kiši i jakom suncu, onda se zaboravi na besparicu i misli samo na titulu. Imaš dodatni motiv. Razgovori s njim i reči ohrabrenja su nam mnogo pomogli da sezonu izguramo do kraja, onako kako smo zamislili - prisetio se Miloš Ninković, sada član Evjana.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track