PRVI SPISAK NOVOG SELEKTORA: Advokat vratio Kuzmanovića u reprezentaciju
Foto: Fonet

"Orlovi" igraju protiv Francuza

PRVI SPISAK NOVOG SELEKTORA: Advokat vratio Kuzmanovića u reprezentaciju

Fudbal -
Na spisku selektora Srbije nema novih imena, a možda najveće iznenađenje je povratak Zdravka Kuzmanovića u nacionalni tim "orlova"

BEOGRAD - Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dik Advokat saopštio je spisak igrača na koje računa za prijateljski meč protiv Francuske 7. septembra u Beogrdu.Na spisku su:Golmani: Vladimir Stojković i Željko Brkić. Odbrana: Dušan Basta, Branislav Ivanović, Aleksandar Kolarov, Matija Nastasić, Antonio Rukavina, Nenad Tomović, Duško Tošić i Stefan Mitrović Vezni red: Radosav Petrović, Nemanja Matić, Nemanja Gudelj, Miloš Jojić, Adem Ljajić, Zdravko Kuzmanović, Aleksandar Ignjovski, Dušan Tadić, Lazar Marković, Filip Đuričić i Zoran Tošić Napad: Filip Đorđević i Aleksandar Mitrović

Na spisku selektora Srbije nema novih imena, a možda najveće iznenađenje je povratak Zdravka Kuzmanovića u nacionalni tim "orlova".Advokat je planirao da u reprezentaciju Srbije pozove i Milana Biševca i Nevena Subotića, ali su oni zbog povreda otkazali učešće u ovoj reprezentativnoj akciji. Reprezentativci Srbije se okupljaju u utorak, a prijateljsku utakmicu protiv Francuske odigraće u nedelju, 7. septembra od 20,45 časova na stadionu Partizana.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track