REAL OČAJAN: Nikako da dovedu napadača pa sada traže Meksikanca

Nemaju izbora

REAL OČAJAN: Nikako da dovedu napadača pa sada traže Meksikanca

Fudbal -
Prvak Evrope je ostao samo sa jednim klasičnim napadačem u prvom timu nakon prodaje Morate

Real Madrid ima jedan od najboljih napada u svetu fudbala, ali više zahvljajući krilnim i ofanzivnim veznim igračima nego napadačima.

Razlog je jednostavan, od klasičnih napadača, u klubu je ostao samo Karim Benzema jer je mladi Alvaro Morata početkom leta otišao u Juventus za sumu od 20 miliona evra. Potpuno je jasno da ekipa koja se takmiči na više frontova u najjačim evropskim takmičenjima, ne može da izdrži čitavu sezonu samo sa jednim napadačem, pa su Madriđani okrenuti dovođenju još jednog špica u poslednjim satima prelaznog roka.

Prvi pik bio je Radamel Falkao iz Monaka, međutim trenutno izgleda da od njegove jednogodišnje pozajmice neće biti ništa, pa je deo ove transfer priče postao i Alvaro Negredo iz Mančester sitija. "Građani" inače imaju veliki broj napadača u timu, ali izgleda da nisu voljni da puste Španca da ode iz njihovih redova.

Na kraju, Madriđani su se pomalo neočekivano, okrenuli Čičaritu Ernandezu, za kojeg ponovo nema mesta u startnoj postavi Mančester junajteda.

Ova odluka već je dovela do pobune brojnih navijača, koji smatraju da Čičartio, makar i kao rezerva, nije kalibar igrača koji će pomoći Madridu u još jednom pohodu na evropski tron.

Sa druge strane, transfer rok ističe, pa ćemo već za koji dan, ili možda čak i sat, saznati koji napadač postaje deo tima evropskog prvaka.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track