ROKAČINA: Miha luduje uz Marlija i AC/DC!
Foto: Ap

Opa-la prekaljeni narodnjak postao žestoki roker

ROKAČINA: Miha luduje uz Marlija i AC/DC!

Fudbal -
Siniša Mihajlović zajedno sa svojim igračima motivaciju pred mečeve Sampdorije u Seriji A nalazi u glasnom slušanju roka i regea

Bivši selektor Srbije Siniša Mihajlović dominira u Seriji A sa svojom Sampdorijom, a motivaciju pred mečeve, kao i uspehe, proslavlja u svlačionici uz zvuke australijskog hard-rok sastava AC/DC i kralja regea Boba Marlija!Izgleda da je život u Italiji drastično promenio muzički ukus nekadašnjeg reprezentativca naše zemlje, koji je početkom devedesetih odlepljivao na narodnjake, pa čak i snimio duet sa tadašnjom zvezdom u usponu Slađanom Ivković. Miha je pre meča Interkontinentalnog kupa sa čileanskim Kolo-Kolom sa atraktivnom crnkom snimio pesmu „Delije u Tokio krenule“, a njih dvoje su te 1991. godine čak imali istu, kovrdžavu frizuru.

Evergrin... Čuveni singl Slađe i Mihe
Evergrin... Čuveni singl Slađe i Mihe

Prilagodio seMeđutim, od tada je prošlo skoro dve i po decenije, a trener Sampdorije se potpuno prilagodio životu u inostranstvu, pa čak i postao veliki ljubitelj hard-roka i regea. Iako bi u svlačionici na stadionu Marasi, da se pita Mihajlović, verovatno grmeli srpski narodnjaci, našem stručnjaku ne smeta „latinica“.

Fudbal je zabava- Fudbal shvatamo kao zabavu, pa se pred svaki meč u svlačionici zajedno motivišemo uz zvuke dobre muzike. Momci sami biraju muziku, a imamo mnogo igrača koji su za to zaduženi - rekao je Mihajlović, a fudbaler Sampdorije De Silvestri se nadovezao:- Eder pušta Boba Marlija, a moj izbor je uvek bio AC/DC.Posle remija sa Romom, Sampdorija u sledećem kolu, već u sredu uveče, igra protiv Intera na Đuzepe Meaci, a srpski trener sa posebnim emocijama ulazi u duel sa nekadašnjim klubom. Miha je fudbalsku karijeru završio u Interu, gde je proveo još dve godine na klupi kao pomoćnik tadašnjem treneru Robertu Manćiniju.

Najbolji startRUŠI REKORD BOŠKOVASampdorija Siniše Mihajlovića nalazi se na korak od najboljeg starta kluba u istoriji Serije A pošto posle osam kola nije doživela nijedan poraz. Bivšeg srpskog selektora deli još samo jedna utakmica da bi stigao rekord svog sunarodnika Vujadina Boškova, koji je u sezoni 1990/1991. u prvih devet kola ostao neporažen.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track