RUNI NOVI KAPITEN: Engleska sa četvoricom debitanata
Foto: Reuters

Nema Džerarda i Lamparda

RUNI NOVI KAPITEN: Engleska sa četvoricom debitanata

Fudbal -
Prvi poziv da zaigraju za nacionalni tim dobili su Džek Koldbek iz Njukasla, Fabijen Delf iz Aston Vile, Deni Rouz iz Totenhema i Kalum Čembers iz Arsenala

LONDON - Selektor fudbalske reprezentacije Engleske Roj Hoddzson saopštio je danas spisak igrača za prijateljski meč sa Norveškom i Švajcarskom u kvalifikacijama za EP na kojem su četvorica debitanata.

Prvi poziv da zaigraju za nacionalni tim dobili su Džek Koldbek iz Njukasla, Fabijen Delf iz Aston Vile, Deni Rouz iz Totenhema i Kalum Čembers iz Arsenala.

U tim se vratio oporavljeni Androz Taunzed iz Totenhema, koji zbog povrede nije igrao na Mundijalu u Brazilu.

Na spisku nema Stivena Džerarda i Franka Lamparda, koji su se posle Brazila oprostili od reprezentacije, a za novog kapitena imenovan je Vejn Runi.

Na spisku se nalaze:

Golmani: DŽo Hart (Mančester Siti), Ben Foster (Vest Bromvič), Frejzer Forster (Sautempton).

Odbrana: Lejton Bejns (Everton), Geri Kejhil (Čelsi), Kalum Čembers (Arsenal), Fil DŽagelka (Everton), Fil DŽons (Mančester Junajted), Deni Rouz (Totenhem), DŽon Stons (Everton).

Sredina terena: DŽek Kolbek (Njukasl), Fabijen Delf (Aston Villa), DŽordan Henderson (Liverpul), DŽejms Milner (Mančester Siti), Aleks Okslejd - Čemberlen (Arsenal) Rahim Sterling (Liverpul), Andros Taunzed (Totenhem), DŽek Vilšir (Arsenal).

Napad: Riki Lambert (Liverpul), Vejn Runi (Mančester Junajted), Danijel Staridž (Liverpul), Dani Velbek (Mančester Junajted).

Engleska 3. septembra dočekuje Norvešku na Vembliju u prijateljskom meču, a četiri dana kasnije gostuje Švajcarskoj u Bazelu na startu kvalifikacija za šampionat Evrope 2016.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track