Ružić demantovao pisanje medija: Nemam nikakve veze sa uvredama na račun Vučića
Foto: Kurir Štampano

Oglasio se funkcioner SPS-a i Partizana

Ružić demantovao pisanje medija: Nemam nikakve veze sa uvredama na račun Vučića

Fudbal -
On je, u pisanoj izjavi medijima, pozvao nadležne organe, pre svega MUP-a, da urgentno istraže ovaj slučaj i izađu u javnost sa činjenicama

BEOGRAD - Funkcioner SPS-a i fudbalskog kluba Partizan Branko Ružić izjavio je da nisu tačne informacije da ima bilo kakve veze sa uvredema koje je na račun premijera Aleksandra Vučića u programu RTS-a uputio jedan gledalac tokom prekida fudbalske utakmice između Srbije i Albanije.

On je, u pisanoj izjavi medijima, pozvao nadležne organe, pre svega MUP-a, da urgentno istraže ovaj slučaj i izađu u javnost sa činjenicama.

Dok je reporter javnog servisa Predrag Strajnić razgovarao na tribinama stadiona sa gostima o prekidu utakmice, navijač se probio do kamere, uzvikujući uvrede na račun premijera.

Mediji navode da je reč o čoveku poreklom sa Kosova, kao i da su ga na to podstrekivali članovi uprave Fudbalskog saveza Srbije i FK Partizan.

"Da li oni koji imaju tako bolestan um da osmisle ovakve gadisti poseduju imalo svesti da takvim potezima ugrožavaju bezbednost moje porodice i svake druge porodice koja se nađe na udaru beskrupuloznih medijskih spin manijaka", naveo je Ružić u saopštenju.

On je naveo da je na utakmici Srbija - Albanija bio isto toliko prisutan "koliko su na njoj bili prisutni Barak Obama, Vladir Vladimirovič i Angela Merkel, i to u svojstvu zaduženih rukovaoca za upravljanje dronom sa daljine"

"Apelujem na sve one koji u medijskoj sferi imaju imalo profesionalne savesti i etike, da ovakve gnusne dezinformacije ne plasiraju samo zbog gladi za senzacionalizmom i shodno patološkoj potrebi udvorištva autoritetima koji to od njih ne tražze", poručio je Ružić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track