ŠALE SE NA RAČUN SAIGRAČA: Kramer je hteo da menja dres sa sudijom u finalu Mundijala
Foto: Reuters

Lako je šaliti se sada

ŠALE SE NA RAČUN SAIGRAČA: Kramer je hteo da menja dres sa sudijom u finalu Mundijala

Fudbal -
Dobro raspoloženi Nemci su 2 meseca nakon osvajanja Mundijala drugarski isprozivali saigrača

Kristof Kramer, reprezentativac Nemačke, umalo je bio totalni tragičar finala ovogodišnjeg Mundijala. On je već u prvom delu igre doživeo potres mozga, ali je srećom ostao bez težih posledica.

Nakon toga, nemački reprezentativci su izjavili da je dezorjentisani Kramer u jednom trenutku pitao sudiju:

"Da li je ovo finale Svetskog prvenstva?"

To im je poslužilo kao povod, da dva meseca kasnije u saradnji sa jednom nemačkom medijskom kućom, naprave šaljivi prilog o tome šta ih je sve Kramer pitao, odnosno šta je sve radio u polusvesnom stanju.

"Sve je bilo u redu, dok mi nije prišao. Onda je rekao "Manuele, pusti mene da branim", to me je zabrinulo", počeo je sa šalom sjajni Manuel Nojer.

"Igrao je normalno u početku a onda mi je prišao i tražio mi da on bude kapiten. Ništa mi nije bilo jasno jer je hteo da mi uzme kapitensku traku sa ruke. Kada je hteo da zameni dres sa sudijom, to je bio vrhunac, shvatili smo da je povreda ozbiljna", rekao je Filip Lam, tadašnji kapiten Nemačke.

"Nazvao me je Gerd i čestitao na finalu iz 1974. godine, mislim da znam s kim me je pomešao. Sreća pa je zamenjen posle, možda bi napao sudiju i skinuo mu šorc", rekao je u šali Tomas Miler, aludirajući da ga je Kramer pomešao sa legendarnim Gerdom Milerom.

Evo i tog snimka sa nemačke televizije:

http://www.youtube.com/watch?v=4LSbiyKR8Q4

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track