Savo Pavićević: Prostora ima, biće još dece!
Foto: Saša Pavlić

Istetovirao imena dece i supruge

Savo Pavićević: Prostora ima, biće još dece!

Fudbal -
Zasad imam Milicu i Vasilija, ako bog da, stići će i prinova, ističe stub odbrane Zvezde
1 / 3 Foto: Kurir Štampano

Na terenu je Savo Pavićević beskompromisni borac spreman da ide glavom tamo gde bi malo ko i nogu stavio, a van igrališta... Savo je miran porodični čovek. Nekako, prava retkost u fudbalskom svetu. U razgovoru s novinarima uvek je iskren i otvoren. Kad smo primetili tetovaže na rukama i upitali da nešto kaže o njima, bez pogovora je pristao. Kako je koju gledao, tako ih je uz dosta emocija opisivao.Mnogo mi znače- Moje tetovaže imaju veliko značenje za mene. Dok sam igrao u Grčkoj, istetovirao sam imena supruge Danice i ćerke Milice. Kasnije, u Izraelu, dodao sam ime i sina Vasilija, koji se rodio u Tel Avivu - kaže Savo Pavićević za Kurir.Za iskusnog defanzivca tetovaže predstavljaju dodatni motiv i snagu:- To mi je amajlija. Kad izlazim na teren, uvek se držim za njih. Pomolim se Bogu, i to mi pomaže.

Sve popularnije je i crtanje crteža po telu.- Ne, ne, to mi se već ne dopada. Samo imena članova porodice dolaze u obzir. Moj brat ima na ruci istetovirano moje i sestrino ime, otac ima sve nas. Nisam se dvoumio, odmah sam rekao: Evo, i ja ću isto to da uradim - kaže Savo.Vidimo da je jedna podlaktica prazna. Znači li to...- Znači. (smeh) Zasad imam dvoje dece, ali nadam se prinovi u budućnosti. Planiramo još neko dete, ako bog da.

Opšte je poznato da tetoviranje može da bude izuzetno bolno.- Ove tetovaže u Grčkoj radio sam po sedam sati. Skoro sam dobio nervni slom. Tetoviranje nije nimalo naivno, međutim, nekako mi uvek bude puno srce posle tog čina - iskren je Savo.Upitasmo Savu na kraju koja ga je najviše bolela.Ženi je bilo drago- Uf, pa bolele su sve. Ženi je bilo drago kad je videla, jer danas se malo ko odlučuje da istetovira ime supruge na ruci - zaključio je on.

Lalatović odahnuoSPREMAN ZA VOJVODINUZabrinuo je Pavićević navijače Zvezde kad je uz bolnu grimasu izašao iz igre sredinom drugog poluvremena utakmice protiv Jagodine. Srećom, povreda kolena defanzivca crveno-belih nije ozbiljnije prirode. Pavićević je tokom prethodnih dana išao na terapije, koji su dale rezultate, pa će biti na raspolaganju Nenadu Lalatoviću za subotnji meč protiv Vojvodine u Novom Sadu.

ČINJENICEPorodica Pavićević- Supruga Danica- Ćerka Milica (pet i po godina)- Sin Vasilije (tri i po godine)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track