(VIDEO, FOTO) SKANDAL U BAKUU: Navijači Nefčija bakljama i kamenicama napali fudbalere Partizana
Foto: Partizan

Incidenti u Azerbejdžanu

(VIDEO, FOTO) SKANDAL U BAKUU: Navijači Nefčija bakljama i kamenicama napali fudbalere Partizana

Fudbal -
Incidenati su obeležili trening fudbalera Partizana na Nacionalnom stadionu u Bakuu, pred revanš meč kvalifikacija za Ligu Evrope
1 / 2 Foto: Partizan

BAKU - Navijači Nefčija gađali su raznim predmetima fudbalere Partizana i novinare, a posle treninga su kamenovali i autobus crno-belih. Nema povređenih, ali to ne umanjuje šok koji su pretrpeli prvotimci srpskog kluba.

Oko 50 navijača gađalo je fudbalere tokom treninga na Nacionalnom stadionu u Bakuu. Oni su takođe kamenovali i autobus sa igračima, kada su se posle treninga uputili ka hotelu.

Sve je počelo skandiranjem golmanu Saši Stamenkoviću, koji je nekada branio za Crvenu zvezdu, a zatim je na repertoaru bila i pesma crveno-belih. Međutim, huligani se nisu tu zaustavili pošto su raznim predmetima počeli da gađaju igrače Partizana, a jedna flaša je pala pored Danka Lazovića.Posle treninga igrači Partizana su krenuli ka hotelu, ali su na putu doživeli još jednu neprijatnost, pošto je njihov autobus kamenovan i jedan prozor je polomljen.

http://www.youtube.com/watch?v=Ygy6tkOf3ls

Vest o napadu na fudbalere beogradskog kluba je potvrdio i predsednik Partizana Dragan Đurić.

"Imali su igrači i stručni štab problem po povratku sa treninga. Autobus je napadnut od strane nekih huligana, srećom niko od naših nije povređen. Nisam bio na mestu incidenta. Mi smo bili na oficijalnom sastanku sa predstavnicima Nefčija za to vreme. Čuo sam se sa našim obezbeđenjem, oni su momci preduzeli sve što je u njihovoj moći. Videćemo šta će se dogoditi. Ma samo hvala Bogu neka su momci i stručni štab i ostali koji su bili tu dobro. Ne znam šta drugo da kažem, ovo je zaista šok", rekao je Đurić.

Revanš meč kvalifikacija za Ligu Evrope igra se u četvrtak od 18 časova, a Partizan iz prvog meča ima prednost 3:2.

(Sportal)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track