(VIDEO) ŠOU RONALDA, BEJLA I ĆIĆARITA: Real demolirao Deportivo sa 8:2!
Foto: Reuters

Kakav meč u La Korunji

(VIDEO) ŠOU RONALDA, BEJLA I ĆIĆARITA: Real demolirao Deportivo sa 8:2!

Fudbal -
Tri gola za "kraljevski klub" postigao su Kristijano Ronaldo u 29, 41. i 78. minutu. Dva puta u strelce upisali su se Geret Bejl u 66. i 74. minutu, kao i Havijer Ernandez Ćićarito u 88. i 92. minutu, a jedan gol dao je Hames Rodrigez u 36. minutu

LA KORUNJA - Fudbaleri Reala pobedili su u La Korunji ekipu Deportiva sa čak 8:2 u meču 4. kola španske Primere.Tri gola za "kraljevski klub" postigao su Kristijano Ronaldo u 29, 41. i 78. minutu. Dva puta u strelce upisali su se Geret Bejl u 66. i 74. minutu, kao i Havijer Ernandez Ćićarito u 88. i 92. minutu, a jedan gol dao je Hames Rodrigez u 36. minutu.Pogotke za domaći tim postigli su Medunjanin u 51. minutu sa penala i Toče u 84. minutu.Real je trijumfom nad Deportivom stigao do drgue pobede u Primeri, a trenutno je gornjem delu tabele sa šest bodova. Deportivo je sakupio četiri boda.

http://www.youtube.com/watch?v=AwRpdGB0rrY

Ramos: Moramo da nastavimo da napredujemoFudbaler Real Madrida Serhio Ramos rekao je da je intenzitet kojim je njegova ekipa igrala razlog neverovatne pobede od 8:2 nad Deportivom. "Znate kako je u Madridu kad izgubiš dve utakmice za redom... Sada imamo dve pobede i to će nam dati samopouzdanje. Održavali smo isti intenzitet igre tokom cele utakmice i bili smo uspeši pred golom danas", rekao je Ramos.Real je u prethodna dva kola poražen od Atletiko Madrida i Real Sosijedada. "Moramo da nastavimo da napredujemo. Tim je dobro reagovao posle dva poraza", dodao je Ramos.Predsednik Deportiva La Korunje Tino Fernandes rekao je da njegova ekipa nije zaslužila da izgubi sa 8:2. "Primili smo fantastične golove, ali je rezultat previsok.... Ne treba previše da budemo dramatični, to su samo tri boda. Liga je previše duga i borićemo se u svakoj utakmici. Idemo meč po meč", rekao je Fernandes.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track