SPREMA SE ZA REAL: Suarez postigao prva dva gola u dresu Barselone
Foto: AP

Zagreva se

SPREMA SE ZA REAL: Suarez postigao prva dva gola u dresu Barselone

Fudbal -
Urugvajac Luis Suarez postigao je dva gola u ubedljivoj pobedi Barselone B nad U19 selekcijom Indonzije (6:0) u prijateljskom meču.

Urugvajac Luis Suarez postigao je dva gola u ubedljivoj pobedi Barselone B nad U19 selekcijom Indonzije u prijateljskom meču.Katalonski klub je na kraju deklasirao mlade fudbalere Indonzije sa 6:0.Suarez je još pod suspenzijom FIFA zbog incidenta na Svetskom prvenstvu i ujedanja fudbalera Italije Kjelinija.Barsa je brzo povela golom Vermalena, da bi Suarez već u 12. minutu duplirao tu prednost. Katalonski klub je na poluvreme otišao sa vođstvom od 3:0, pošto je Babunski u 27. minutu postigao nivi gol.

U nastavki meča seriju golova nastavlja rezervista Bičo, da bi ubrzo zatim Suarez postigao drugi gol za 5:0.Urugvajac je mogao i da postigne het-trik. On je u završnici meča iznudio penal, ali je izvođenje najstrože kazne prepustio mladom Maksiju Rolonu, koji sa bele tačke postavlja konačnih 6:0.

To je bio drugi nastup Suareza u dresu Barselone.Zbog suspenzije FIFA Urugvajac idalje nema pravo da igra zvanične utakmice. On će prvi put moći da nastupi za katalonski klub 26. oktobra, kada je na programu prvi El Klasiko između Barselone i Reala.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track