SRBIJA GOSTUJE JERMENIJI: Dik Advokat debituje pred Tomom Nikolićem

Kvalifikacije za Evropsko prvenstvo (18.00)

SRBIJA GOSTUJE JERMENIJI: Dik Advokat debituje pred Tomom Nikolićem

Fudbal -
Selektor Advokat predvodiće prvi put Srbiju na zvaničnom meču uz prisustvo predsednika Srbije

Kapiten reprezentacije Srbije Branislav Ivanović izjavio je da će biti spreman za večerašnji meč u Jerevanu protiv Jermenije, prvi u kvalifikacionom ciklusu za odlazak na EP u Francuskoj 2016. godine.- Neće biti većih promena u timu u poređenju s prvim mečom protiv Francuske. Ivanović će ostati desni bek jer želim da moji igrači imaju iste uloge u reprezentaciji kao i u svojim klubovima - rekao je selektor Dik Advokat.Pre samo nekoliko dana Tomović je bio veoma blizu tome da nastupi protiv Jermenije.- Dobio sam jak udarac u skočni zglob na utakmici sa Arsenalom, ali sam od tada uspeo da „odmorim“ povredu i da sada spreman dočekam start kvalifikacija. Statistički gledano, one su vrlo važne, jer se u praksi pokazalo da tim koji ostvari dobre rezultate na početku ciklusa na kraju obično izbori odlazak na završni turnir - rekao je Ivanović.Holanđanin je naglasio da ne oseća dodatni pritisak zbog mogućeg prisustva predsednika države Tomislava Nikolića na tribinama.- O dolasku predsednika ne znamo ništa jer nemamo potvrdu dolaska. Ako dođe da nas gleda, onda ćemo imati jednog važnog navijača na svojoj strani - rekao je Advokat.

Specijalni izveštačiDejan PetkovićDado Ðilas

PAPARACO Naši fudbaleri uhvaćeni u šetnji JerevanomMITRE, DAJ NEKI DINAR!Ljubiteljima teorije o klanovskim podelama u reprezentaciji prezentujemo ekskluzivan materijal iz Jerevana! U razgledanje grada izašla je ekipa najmlađih fudbalera, i po godinama i po stažu u nacionalnom timu - nisu poveli nijednog iskusnijeg igrača da im se pridruži u noćnom razgledanju centra glavnog grada Jermenije.Šalu na stranu, atmosfera u timu je odlična, odnosi među igračima nikad nisu bili bolji.Na samom kraju kratkog izleta, pred vratima hotela na Trgu Republike štoper Frajburga morao je da preuzme odgovornost na sebe i da se u ime grupe nekako „otkači“ od navalentne prosjakinje.

Jojić i BrkićKNJIGA NAJBOLJI DRUGNeki su sinoć razgledali grad, neki su se odmarali, a Željko Brkić i Miloš Jojić prekraćivali su svoje vreme do sna uz knjigu. Jojić čita Koelja, dok Brkić trenutno pomoću Orvelovog dela „1984“ proučava totalitarne sisteme u kojima se svaki korak čoveka prati kao u rijalitiju „Veliki brat“.

Praznik gradaČEKAJU PREDSEDNIKA SRBIJEŠta god se večeras dogodilo na stadionu Republika, građani Jerevana planiraju da se na trgu istog imena okupe i proslave praznik grada. Bina je postavljena dva dana ranije, a poznati su i izvođači. Inače, na pojedinim mestima u gradu mogu se videti i srpske zastave pored jermenskih, jer u zvaničnu posetu dolazi predsednik Tomislav Nikolić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track