SRBIN NA CENI: Inter i Napoli žele da angažuju Mihajlovića
Foto: Dado đilas

Bivši selektor Srbije dobro gura sa Sampdorijom

SRBIN NA CENI: Inter i Napoli žele da angažuju Mihajlovića

Fudbal -
Inter i Napoli ne beleže očekivane rezultate ove sezone, pa su njihovi treneri Valter Macari i Rafael Benitez na udarima kritika, posebno Benitez, koji Napolitance nije uspeo da uvede u grupnu fazu Lige šampiona

RIM - Italijanski klubovi Inter i Napoli zainteresovani su za trenera Sampdorije, bivšeg selektora reprezentacije Srbije Sinišu Mihajlovića, prenose mediji na Apeninima.

Inter i Napoli ne beleže očekivane rezultate ove sezone, pa su njihovi treneri Valter Macari i Rafael Benitez na udarima kritika, posebno Benitez, koji Napolitance nije uspeo da uvede u grupnu fazu Lige šampiona.

Prema navodina sajta IlsecoloXIX. Sampdorija svim silama nastoji da zadrži srpskog stručnjaka na klupi, bilo da produži njegov ugovor koji ističe u junu 2015. ili da ga ubedi da odbije primamljive ponude većih klubova.

Pod vođstvom Mihajlovića klub iz Đenove igra odlično, trenutno je trećeplasirani na tabeli bez poraza, a sa četiri pobede i dva remija zaostaje samo četiri boda za vodećim šampionom Juventusom.

Inter je, s druge strane, tek 10. na tabeli Serije A, a Napoli sedmoplasirani sa četiri boda manje od Sampdorije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track