SRPSKI TANDEM U LIVERPULU: Nastasić bi mogao kod Markeca
Foto: Reuters

Zanimljiv transfer

SRPSKI TANDEM U LIVERPULU: Nastasić bi mogao kod Markeca

Fudbal -
Matija Nastasić bi ostao u Premijer ligi ali bi promenio klupske boje

Mančester siti ima problema sa defanzivnom linijom i to je bilo više nego jasno prošle godine, posebno u duelima sa najjačim timovima.

Nasuprot napadu te ekipe, centralna odbrana ima samo jednog igrača svetske klase, i to kapitena Vensana Kompanija. Ostali su se uglavnom rotirali a nijedan štoper nije bio standardan ni kod Manćinija ni kod Pelegrinija.

Tako je Siti već nekoliko meseci u pregovorima oko dovođenja Elijakvija Mangale iz Porta, čija cena može biti i preko 40 miliona evra, a izgleda da će taj transfer biti realizovan u narednim danima.

To sa sobom povlači i pitanje statusa Matije Nastasića, koji je već stekao solidno iskustvo iako je veoma mlad. Samim tim, pojavio se scenario po kojem bi u slučaju dolaska Mangale na "Etihad", Nastasić mogao da promeni sredinu. S obzirom na kvalitet našeg reprezentativca, očekuje se da će to biti klub sličnog kvaliteta, a prvi favorit je Liverpul.

Tako bismo u kratkom vremenskom periodu mogli da dobijemo čak dva srpska reprezentativca na "Enfildu", ali opet, sve zavisi od Mangale, koji će dolaskom verovatno postati standardni član prvih 11 u plavom delu Mančestera.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track