STAO UZ SRPSKE FUDBALERE: Evo šta je Hrvat odgovorio Albancima
Foto: Dado đilas

Reakciija na forumu

STAO UZ SRPSKE FUDBALERE: Evo šta je Hrvat odgovorio Albancima

Fudbal -
Sinko Božji, ovo što ste vi napravili u Beogradu je dno dna, ja da sam na tvom mestu pokrio bih se ušima i ne bih glasa pustio od srama, a vi slavite. Šta slavite? To što je idiot svesno stavio glave vaših fudbalera na panj? To što je sve moglo završiti krvoprolićem da nije bilo srpskih fudbalera? Ma, šta slavite da mi je znati?, pita se Mirko iz Splita

Na jednom od foruma Mirko iz Splita je komentarišući dešavanja na prekinutoj fudbalskoj utakmici kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2016. godine između Srbije i Albanije, očito Albancu, koji se potpisao kao Komšija Hašim, odgovorio pitajući ga čime se zapravo diče Albanci? "Ja bih tebi od srca čestitao. Ovo je istorijski dan za veliku albansku naciju. Izveli ste prvi let u istoriji albanskog naroda. Ceo svet slavi braću Rajt, a vi sad možete slaviti braću Rama.

Jeste čudno što ste za istorijski albanski let odabrali susednu zemlju i da je to bespilotna letelica, ali ni Amerikanci ne šalju odmah na Mars žive ljude, polako i za koju godinu imaćete čoveka koji se otisnuo u nebo.Taj dan velika Albanska nacija može slaviti kao dan osnivanje Albanskog ratnog vazduhoplovstva i protiv vazdušne odbrane.

Sinko Božji, ovo što ste vi napravili u Beogradu je dno dna, ja da sam na tvom mestu pokrio bih se ušima i ne bih glasa pustio od srama, a vi slavite. Šta slavite? To što je idiot svesno stavio glave vaših fudbalera na panj? To što je sve moglo završiti krvoprolićem da nije bilo srpskih fudbalera? Ma, šta slavite da mi je znati?Malicioznost i provokaciju u kojoj nisu bitni ni sport, ni moguće posledice koje će izazvati ta provokacija... Zamišljam, šta bi se dogodilo na Maksimiru na utakmici između Hrvatske i Srbije da je ovakav avion nosio kartu velike Srbije. Ma, ne bi kume ostao kamen na kamenu od srpske ambasade. Samo, što ni mi Hrvati, a ni oni Srbi, ne možemo ovako nešto blesavo i detinjasto smisliti. Sram vas može biti. Ne zbog ove provokacije, nego zbog reakcije vaših igrača i vaše nacije. Slavite to što ste nekog uspeli uvrediti mogu samo jadni i mali ljudi. Moja velika podrška srpskim fudbalerima koji su se pokazali velikim ljudima i sportistima!", napisao je Mirko.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track