SVE IMA SVOJU CENU: Junajted vraća Ronalda za 255 miliona evra!
Foto: Fonet Ap

Portugalac na kraju sezone menja klub

SVE IMA SVOJU CENU: Junajted vraća Ronalda za 255 miliona evra!

Fudbal -
Junajted bi mogao da priušti sebi prvotimca Reala, posebno nakon potpisivanja novog ugovora sa proizvođačem sportske opreme Adidas koji stupa na snagu u leto 2015. godine

LONDON - Fudbalski klub Mančester junajted moraće da plati 200 miliona funti (oko 255 miliona evra) ako želi da na Old traford vrati Kristijana Ronalda.

Junajted je jedini spreman da izdvoji toliku sumu novca, dok su iz trke ispali Mančester siti, Čelsi i Pari Sen Žermen. U tu sumu uračunata je otkupna klauzula od 60 miliona funti i nedeljna plata od 380.000 funti.

Junajted bi mogao da priušti sebi prvotimca Reala, posebno nakon potpisivanja novog ugovora sa proizvođačem sportske opreme Adidas koji stupa na snagu u leto 2015. godine. Ipak, sve će zavisiti od ishoda ove sezone i rezultata tima Luja van Gala, koji za sada nisu obećavajući.

Ronaldo je često ponavljao da je najlepše godine u karijeri proveo u engleskom timu, gde je odigrao 229 utakmica i postigao 118 golova.

On je dres engleskog kluba nosio od 2003. do 2009. godine i za to vreme osvojio tri titule Premijer lige, Ligu šampiona, FA kup, dva Liga kupa, Komjuniti šild i Svetsko klupsko prvenstvo, nakon čega je prešao u Real za 94 miliona evra.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track