TADIĆ I MARKOVIĆ: Biće nezgodno, ali moramo da osvojimo šest bodova
Foto: Dado Đilas

Srpski napadači očekuju pobede protiv Jermenije i Albanije

TADIĆ I MARKOVIĆ: Biće nezgodno, ali moramo da osvojimo šest bodova

Fudbal -
Reprezentacija Srbije će 11. oktobra gostovati Jermeniji u Jerevanu, dok će tri dana kasnije dočekati Albaniju u Beogradu

STARA PAZOVA - Srpski fudbaler Dušan Tadić rekao je da njegova reprezentacija mora da osvoji šest bodova na dve predstojeće kvalifikacione utakmice za Evropsko prvenstvo, protiv Jermenije i Albanije. "Protivnici nisu toliko atraktivni, ali će biti nezgodno. Svesni smo da moramo da osvojimo šest bodova u dve utakmice i nadam se da ćemo uspeti. Imamo lufta za napredak, možemo još bolje i nadam se da ćemo to i pokazati", rekao je Tadić. Reprezentacija Srbije će 11. oktobra gostovati Jermeniji u Jerevanu, dok će tri dana kasnije dočekati Albaniju u Beogradu. "Najbitnije je da se bavimo sobom i pažnju posvetimo tome kako ćemo mi da izgledamo, a protivnik treba da reaguje jer posedujemo veliki kvalitet i to treba da iskoristimo", kazao je Tadić. Fudbaler Sautemptona je naveo da ne oseća pritisak što se od njega očekuje da postane jedan od vođa tima. Reprezentativac Srbije Lazar Marković je rekao da očekuje obe pobede.

"Naredni protivnici nisu jaki po imenima, ali po tradiciji su nezgodni. Očekujemo teške utakmice, idemo na tri boda u oba susreta i očekujem da ćemo pobediti u oba duela", rekao je Marković.

On je dodao da se raduje što je u reprezentaciju pozvan napadač Partizana Danko Lazović i da jedva čeka da zaigra sa njim.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track