TERORISTI IS PRETE: Srpske fudbalere pobićemo snajperima!
Foto: Dado đilas

Dramatično: Nikad opasnije putovanje u Albaniju

TERORISTI IS PRETE: Srpske fudbalere pobićemo snajperima!

Fudbal -
Prema informacijama bezbednosnih struktura, našoj reprezentaciji niko ne garantuje sigurnost na gostovanju u Elbasanu oktobra 2015.

Bezbednosne strukture preporučiće Fudbalskom savezu Srbije da izbegne gostovanje naše reprezentacije 8. oktobra naredne godine u Albaniji pošto je u toj zemlji „orlovima“ ugrožena sigurnost. Takođe, postoji opasnost od napada terorista Islamske države (IS) na meču u Elbasanu, saznaje Kurir!

Naš izvor kaže da je u poslednje vreme pojačano delovanje IS u regionu, što je samo jedan od razloga da FSS zahteva od UEFA da se meč odigra na neutralnom terenu.Neutralni teren- Prema informacijama sa terena, ne postoji nikakva garancija bezbednosti za naše fudbalere u Albaniji. U poslednje vreme je znatno pojačana aktivnost terorističke organizacije ISIS u regionu i postoji osnovana bojazan od njihovog napada - kaže izvor Kurira.Gostovanje reprezentacije Srbije u Elbasanu privući će veliki broj terorista, članova UČK, kao i tradicionalno neprijateljski nastrojenih albanskih „navijača“.

Pakleni plan... Pripadnici ISIS
Pakleni plan... Pripadnici ISIS

Kockanje životima- Zbog svega što se desilo na meču u Beogradu, u Elbasanu se očekuje prisustvo terorista sa Kosova i ISIS, bivših članova UČK, ali i veliki broj Albanaca željnih linča. Sam dolazak u Albaniju predstavljao bi veliki rizik za našu delegaciju. Najgore od svega je što potencijalno opasne osobe nisu u datoteci albanskih bezbednosnih snaga i neometano mogu da uđu u hotel sa pištoljem ili postave snajpersko gnezdo pored stadiona. Rizik je suviše veliki da bi se kockalo životima naših građana - objašnjava naš izvor.

Momir StojanovićALBANIJA MORA DA SPREČI INCIDENTE

Predsednik skupštinskog Odbora za kontrolu službi bezbednosti Momir Stojanović smatra da FS Srbije treba da uradi sve da revanš meč bude odigran i da to ne bi trebalo da bude utakmica velikog rizika.- Moramo da pokažemo dobru volju. Nemam saznanja da su pojačane aktivnosti terorista. Možda ih imaju državne institucije, ali ne verujem da će doći do incidenata. Odgovornost je na njihovoj strani i Albaniji nikako ne odgovara da se desi bilo šta ružno - smatra Stojanović.

Spasao ga InterpolNA METI BIO I PAPA

Poglavara Rimokatoličke crkve papu Franju nameravali su da ubiju albanski ekstremisti s Kosova, koji su članovi IS, tokom posete Albaniji 21. septembra ove godine. Ove zastrašujuće navode obelodanili su članovi izraelske obaveštajne agencije Mosad, a albanska vlada i njena obaveštajna služba su alarmirale Interpol pošto nisu bile u stanju da zaštite papu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track