TERZIĆ: Delije će biti neutralne kada je u pitanju Bosančića

Dogovoreno

TERZIĆ: Delije će biti neutralne kada je u pitanju Bosančića

Fudbal -
Imamo previše problema da bismo se sad svađali zbog jednog igrača. Ne smemo to da radimo. To sam rekao i njima i sebi, kaže generalni sekretar Crvene zvezde

Generalni sekretar Crvene zvezde Zvezdan Terzić, rekao je da se nikada sa navijačima tog kluba neće svađati oko dolaska jednog fudbalera i da je dogovoreno da Delije koje nisu bile za dolazak Miloša Bosančića ne budu ni protiv velikog navijača crveno - belih, koji je nekada igrao za Partizan."Nisu oni bili protiv Bosančića kao Bosančića. Oni imaju stavove i prinicipe koje poštujemo i da smo za njih znali, ne bismo ulazili u priču oko Bosančića, ali saznao sam kada je dogovor sa 'Bosketom' već bio napravljen. Četiri dana smo potrošili u razgovoru sa njima i na kraju je njihov stav bio da nisu za, ali neće biti ni protiv Bosančićevog dolaska. Odlučili su da budu neutralni. Da su bili decidirano protiv, ja ne bih bio za dolazak Bosančića. Drago mi je što je napravljen kompromis i oni su napravili ustupak. Boske je potreban Zvezdi... Ovo je bio 'leks specijalis", jer on nije prepoznatljiv kao igrač Partizana, nego je veliki navijač Zvezde. Svi znaju da dok je bio u Partizanu, na mobilnom telefonu je imao grb Zvezde i zvonila mu je melodija Zvezdine pesme", rekao je Terzić.

Foto: Kurir
Foto: Kurir

On je potom jasno stavio do znanja kakav će stav u odnosu sa navijačima ubuduće imati. "Navijači ne mogu da vode klub, a i jasno su nam stavili do znanja da nemaju nameru to da čine. Ja sam im u razgovoru poručio da i mi ne želimo donosimo odluke koji su u suprotnosti sa njihovim stavovima. Imamo previše problema da bismo se sad svađali zbog jednog igrača. Ne smemo to da radimo. To sam rekao i njima i sebi".

Kurir sport / Mondo sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track