Terzić: Zvezda je blizu da registruje pojačanja
Foto: Aleksandar Jovanović

Dobre vesti za crveno-bele

Terzić: Zvezda je blizu da registruje pojačanja

Fudbal -
Aktuelni šampion ima zabranu Fudbalskog saveza Srbije (FSS) da registruje nove igrače zbog neizmirenih dugovanja prema nekadašnjim igračima i klubovima

BEOGRAD - Vršilac dužnosti generalnog sekretara Crvene zvezde Zvezdan Terzić potvrdio je da je klub blizu registracije pojačanja kako bi crveno-beli u najjačem sastavu zaigrali u derbiju protiv Vojvodine.

Aktuelni šampion ima zabranu Fudbalskog saveza Srbije (FSS) da registruje nove igrače zbog neizmirenih dugovanja prema nekadašnjim igračima i klubovima.

"Već nedeljama radimo na rešavanju problema kako bismo skinuli suspenziju i registrovali igrače. Nadam se da smo blizu da danas konačno registrujemo sve nove igrače kako bi oni sutra imali pravo da igraju protiv Vojvodine. U slučaju da uspemo u tome, trener Lalatović će odlučiti da li će novajlije igrati već sutra ili će poverenje dobiti igrači koji su sjajno odigrali početak prvenstva", rekao je Terzić.

Crveno-beli su u ovom prelaznom roku doveli Miloša Bosančića, Bogdana Planića, Nenada Gavrića, Danijela Avramovskog, Predraga i Stefana Đorđevića, Stefana Antića i Đorđa Despotovića.

Utakmica između Crvene zvezde i Vojvodine igra se sutra od 20.30 na stadionu Karađorđe u Novom Sadu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track