TOMOVIĆ RASTURIO VIDIĆA: Fiorentina uz gol Srbina bolja od Intera

TOMOVIĆ RASTURIO VIDIĆA: Fiorentina uz gol Srbina bolja od Intera

Fudbal -
Tomoviću je ovo prvi gol u dresu Fiorentine, a postigao ga je nakon sjajnog solo prodora i udarca koji Samir Handanović nije mogao da odbrani

Fudbaleri Fiorentine pobedili su Inter sa 3:0 šestom kolu Serije A.

Fiorentina je povela u sedmom minutu golom Kouma Babakara koji je šutirao sa 25 metera, a prednost je udvostručio Huan Kvadrado u 19. minutu još jednim udarcem sa distance, odnosno sa 18 metara. Konačan rezultat postavio je srpski fudbaler Nenad Tomović u 76. minutu. Tomoviću je ovo prvi gol u dresu Fiorentine, a postigao ga je nakon sjajnog solo prodora i udarca koji Samir Handanović nije mogao da odbrani.

Posle ove pobede, druge u prvenstvu, Fiorentina je deveta na tabeli Serije A sa devet bodova, dok je Inter na desetom mestu sa bodom manje.

U drugom meču, Napoli je na svom terenu savladao Torino sa 2:1. Torino je poveo golom Fabija Kvaljarele u 14. minutu, ali je Napoli preokrenuo rezultat golovima Lorenca Insinjea u 55. i Hosea Kajehona u 72. minutu.

Napoli je sedmi na tabeli sa 10 bodova, dok je Torino na 14. mestu sa pet osvojenih bodova.

Posle šest odigranih kola u Seriji A Juventus je prvi na tabeli sa 18 bodova, Roma je druga sa 15, Sampdorija ima 14 na trećem mestu, Udineze je do sada sakupio 13 bodova, a onda slede Milan i Verona sa po 11 bodova.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track