TRENER PARTIZANA NIKOLIĆ: Ne idemo na izlet u Istanbul
Foto: Partizan.rs

Liga Evrope

TRENER PARTIZANA NIKOLIĆ: Ne idemo na izlet u Istanbul

Fudbal -
Ne želimo da pretimo, ali Partizan ne ide na izlet. Očekujemo hrabar i drzak Partizan, poručio je strateg crno-belih

BEOGRAD - Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić rekao je danas da crno-beli u meč protiv Bešiktaša u 4. kolu Lige Evrope ulaze kao autsajderi, ali da se nada iznenađenju i dobroj partiji njegovog tima.

"Još jedna izvanredna prilika za igrače Partizana da odmere snagu u ozbiljnom takmičenju. Gostujemo Beškitašu čiju smo snagu i kvalitet osetili u Beogradu, utakmicom u Istanbulu stičemo dragoceno iskustvo, jer smo autsajderi, ali nadam se da ćemo se prikazati u mnogo boljem svetlu nego u prvom meču", rekao je Nikolić na konferenciji za medije na stadionu u Humskoj.

On je dodao da Partizan mora da pruži mnogo bolju partiju nego u Beogradu, kada je poražen sa 4:0.

"Pakleno gostovanje u Istanbulu, Partizan mora da se dostojanstveno predstavi evropskoj javnosti, ko god bio sa druge strane terena verujemo u pozitivan rezultat. U prvom meču nismo pokazali kvalitet i verujem da možemo da ih iznenadimo, više nego oni nas. Ne želimo da pretimo, ali Partizan ne ide na izlet. Očekujemo hrabar i drzak Partizan", poručio je Nikolić i dodao da njegov tim matematički još nije izgubio šansu za prolaz dalje, jer je "u sportu sve moguće".

Prema njegovim rečima, šansu protiv Bešiktaša dobiće igači sa nešto manjom minutažom.

"U Partizanu ne postoji prvi i drugi tim, imamo dosta igrača u rotaciji i neki fudbaleri su zaslužili da dobiju šansu. Verujem da će je iskoristiti", rekao je Nikolić.

Trener crno-belh prokomentarisao je odluku defanzivca Nikole Vujadinovića da pređe u redove španskog drugoligaša Osasunu.

"Otišao je i nisam srećan zbog toga, postojao je kontakt između Partizana i njega, ali ne želim da širim priču dalje. Šanse, međutim i dalje postoje, jer ima kratkoročni ugovor. Više će se znati na zimu", objasnio je Nikolić.

Utakmica između Bešiktaša i Partizana igra se u četvrtak od 19 sati.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track